חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם!
    אני חדשה בתוכנית ועושה אותה הישר מביתי שבגדרה (עד שתפתח שם קבוצה…), אני כל הזמן בחשש שאני לא עושה טוב, אולי במדידה או בבישול, או שאולי זו האכזבה שמלווה אותי מכל הדיאטות שניסיתי ושברתי.
    יש בי סוג של שכבת הגנה למקרה שגם כאן לא אצליח, מן ציניות כזו…
    אבל אני חייבת לומר שכשאני קוראת את ההודעות שלכם משהו בתוכי מתמלא תקוה שאולי כאן זה יהיה אחר, אולי כאן אצליח לעמוד באתגר שכל חיי הצבתי לעצמי, אולי מכאן יתחילו החיים החדשים שלי…
    אז תודה על ההשראה ומקווה שאבלה כאן הרבה :קול:

אלמוני
    לא פעיל

הכי חשוב זה להאמין בעצמך שהפעם זה יצליח והכל יהיה בסדר.. גם אני רק התחלתי השבוע וצריך המון כח רצון כדי להצליח.. להתמיד בתפריט ובאמת חשוב תמיד להיות מוכנה עם אוכל. אני אישית )שלא רגילה לאכול אוכל מהמקרר ורגילה להכין הכל בכמויות קטנות לאותו יום) התחלתי להכין כמויות גדולות יותר כדי שיהיה אוכל בהישג יד.. לפני כן הייתי רגילה להגיע גוועת מרעב מהעבודה ולאכול איזה חטיף עתיר קלוריות ורק אז להתחיל לחשוב איזה אוכל נורמלי אני אכניס לפה.. עכשיו עם התפריט קודם כל אין מצב שאני מגיעה רעבה מהעבודה וכשאני מגיעה אני מחממת לעצמי מנה לפי הספר ומקפידה מאוד לא לחרוג!!! שיהיה לך בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה את החששות שלך גם אני הרגשתי ככה בהתחלה….הייתי במחשבה של “מה הסיכוי שדווקא בדיאטה הזאת אני אצליח אם לא הצלחתי בשום דיאטה אחרת…” אבל כשהצטרפתי וראיתי את התמיכה והפירגון שכולם נותנים כאן וראיתי שאני לא לבד במאבק היומיומי הזה נגד המשקל התחלתי להרגיש את השינוי…
    תאמיני בעצמך זה הכי חשוב!!! תתמידי ואם את חוששת שאת לא עושה כמו שצריך אני ממליצה לך לקרוא את כל מה שכתוב באתר…זה מאד מחזק…
    תמשיכי לעדכן ולהשתתף בפורום כולם כאן מדהימים ויעזרו לך תמיד בכל מה שתצטרכי!!!
    ברוכה הבאה והמון בהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

שתוולי כאן הרבה ומעכשיו והלאה תצללי ביחד איתנו וכל בית חלי ממן אל האושר.
    גם אני כל חיי ניסיתי לרדת במשקל וגם כשהייתי מצליחה זה אף פעם לא היה עד הסוף ותמיד הייתי עולה בחזרה.
    בחלי ממן זאת פעם ראשונה שירדתי, הגעתי לשמירה ואני כל כך בתוך זה שאין לי ספק שכאן אני נשארת. ברור לי שגם אם יהיו ירידות וקשיים (מצבים כמו הריון למשל) אני תמיד אדע איך להתנהל ולאן לחזור ויש פה את כל הכלים והתמיכה הנחוצים.
    זאת תוכנית מאלפת וכיפית, לכי על זה ותשתדלי להנות כל רגע.
    לגבי חוסר הודעות שלך אם את עושה טוב. יש דברים שפשוט תצטרכי ללמוד אותם מנסיונך. את יכולה לשאול בפורום המקצועי שאלות ספציפיות אם יש לך
    בהצלחה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אף פעם לא הצלחתי להתמיד, וגם כשירדתי אח”כ העלתי הכל עם תוספת..!!
    התוכנית הזו היא המוצלחת מכולן והטובה מכולן…אנחנו כאן כדי להצליח.
    הסירי כל חשש מליבך את בדרך הנכונה – מחכות לך הפתעות..!
    עדכני אותנו
    ב ה צ ל ח ה
    :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

חוששת??? בשביל זה אנחנו כאן!!!!!!! 😉
    הכניסי לך לראש שאת לא בעוד דיאטה………… 🙂
    כאן זה שינוי באורח החיים!!!!!!! :מאושר:
    ובמקום לכתוב…אולי מכאן יתחילו חיים חדשים? תהפכי את הסימן שאלה לסימן קריאה!!! 🙂
    מכאן אני מתחילה חיים חדשים!!!!!!!!!!!!!!! :מאושר:
    תחליטי שאת משנה! תצמדי לתכנית!תשתי המון מים! תעשי פעילות גופנית!
    והשאר מובטח!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    בכל שאלה או התלבטות תפני למוקד 1700507508 או לפורום המקצועי!תכנסי לפייסבוק,וכמובן אלינו כאן!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אף פעם אל תשארי עם סימני שאלה….ואם יש לך כאלה תדאגי שיהפכו לסימני קריאה ולדברים ברורים!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    והכי חשוב….אל תחששי!!!!!!!!!!!!!כולנו באותה סירה…ולאן שתבחרי להשיט אותה לשם היא תגיע!!!!!!!!גם אם בדרך יהיו רוחות ואולי גם סחף…המשוטים בידיך!!!!!!!!!!! 😉
    ואם תבחרי להושיטה לחוף מבטחים לשם היא תגיע!!!!! 🙂
    אז שתהיה חתירה נעימה ומוצלחת!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות