חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום הוזמנו לארוחת צהריים אצל אמא שלי.
    הסתכלתי על השולחן,על כל המאכלים הטעימים,שליוו אותי מילדותי והבנתי שאני לא יכולה לאכול כלום.
    הסלטים עם שמן
    הבשר עם שמן ועוד דברים שאני לא מצליחה לקמט לתוך התוכנית
    כלום.
    מצאתי את עצמי חוששת מהאוכל.
    לבסוף לקחתי סיכון עם סלט ירקות,שבטוח היה בו שמן יותר מכפית,ממש מעט חתיכות עוף שדגתי מתוך תבשיל ו2 פרכיות שהבאתי מהבית.
    האמת,ממש התבאסתי.
    ככה זה יהיה מעכשיו?
    סתם לשתף

אלמוני
    לא פעיל

נראה לי שאת קצת נוטה להסתכל על זה באור מאוד שלילי. אז בואי נהפוך את זה לאור חיובי והנה כמה טיפים שיעזרו לך-
    1. יש מנה מותרת בשביל דברים טעימים של אמא :שמח1:
    2. במקום לבוא למקום שאת יודעת מלכתחילה שרוב הסיכויים שלא יהיה לך שם מה לאכול ולהתבאס על עצמך ועל כל העולם, למה שלא תכיני ותבואי עם איזה סלט חינמי שווה? מוקפץ שווה? או אפילו פשטידה, לזניה שבתכנית? זה מאוד יקל עלייך כשתדעי שממה שאת הכנת את תוכלי לאכול 100% ובלי שום חשש
    3. לדעתי, וזו רק דעתי, פריכיות מסמלות באופן מובהק דיאטה, דיאטה ודיאטה :לאאכפת: למה שזה לא יהיה תפוח אדמה מבושל? אורז? פסטה? או אפילו פיתה קלה?
    4. אם זה אצל אמא… אז אפשר להגיד לה בעדינות- “אימוש, פעם הבאה, תשתדלי בשבילי לשים קצת פחות שמן באוכל” מאמינה שהיא תקבל את זה באהבה ותתחשב בך. אצלי זה עבד :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

גם אצל חמתי יש בישול עם הרבה שמן. בעיני אין הרבה מה לעשות זו צורת הבישול שהיא מכירה. לכן אם זה רק פעם בשבוע אני נהנת מהאוכל אצלה, בוחרת דווקא את הדברים המיוחדים והטעימים וכמובן לא מגזימה בכמיות ואפילו נהנת מחתיכת עוגה. אפשר להשתמש במנה מותרת.
    הייתי מנסה להביא או לבקש מאמא שלך להכין גם סלטים ללא הרבה שמן וללא טיגון .

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות