חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מהי החשיבות של המנה המותרת לירידה במשקל? אני אף פעם לא הייתי בקטע של ״מנות שחיטות״ והרצון היחיד שיש לי לשוקולד הוא לפני מחזור,כלומר רק בתדירויות מועטות.אם לא אוכל את המנה המותרת תהליך הירידה שלי יהיה איטי יותר? לא יעבוד עליי? אשמח לעזרה!

אלמוני
    לא פעיל

מבחינה פסיכולוגית צריך את המנה המותרת, כדי שלא תרגישי מסכנה ותישברי.

אלמוני
    לא פעיל

מבחינה פסיכולוגית צריך את המנה המותרת, כדי שלא תרגישי מסכנה ותישברי.

אלמוני
    לא פעיל

עבורי המותרת היא לא ארוחת שחיתות וגם לא משהו מתוק. אני באופן קבוע עושה את המותרת בשישי בערב כארוחת שישי מפנקת. זו ההזדמנות שלי לאכול “כמו כולם” בלי לחשוב דיאטה. בין אם אני מארחת או מתארחת, זו עבורי הפעם בשבוע שבה אני יכולה לאכול מנה ראשונה, עיקרית ותוספת מבלי לעשות חשבון. חשוב מאוד גם לשמירה על המשפחתיות עבורי וגם לנפש.
    המותרת היא גם דרך “לבלבל” את הגוף פעם בשבוע – מה שהוכח כיעיל לדיאטה. לכן ממליצה לך לא לוותר עליה. תמצאי משהו שאת אוהבת – ארוחת בוקר בשבת, ארוחת ערב בבית או במסעדה, וכמובן שישנם אירועים או מפגשים חברתיים שבהם כיף מאוד לאכול מותרת.

אלמוני
    לא פעיל

האמת שלא מעדתי בכלל ואני ממש חזקה אבל רק התחלתי לפני כמעט 3 שבועות.. ואני לאט מתחילה להבין שאם אני רוצה לאמץ את התפריט של חלי גם לאחר כך לאורח חיים אני צריכה לאכול את המותרת .. זה סתם מן פחד פסיכןלוגי.. במיוחד כי ויתרתי על המותרת בשבועיים האחרונים אז מפחדת להעצר

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות