חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב,

אני המון שנים בדיאטה או דיאטות 🙂
    אני בת 29 ועד גיל 18 שקלתי 89 ק”ג על 159 ס”מ גובה.
    השתחררתי מהצבא במשקל יחסית נורמלי של 62 ק”ג, אחר כך הורדתי עוד 2 ובשנים אחרונות התנודה שלי הייתה בין 60-62 והייתי מאוד מרוצה, החזקתי התפריט של 1500 קלוריות +/- 200.
    + אני מכורה לאירובי ועיצוב ופילאטיס ושטויות כאלה אז אני מתאמנת כ- 5 פעמים בשבוע.
    לפני כמה חודשים עליתי ל- 64 ומאז מנסה לחזור למשקלי ה”תקין” בשבילי אך לא יוצא מזה כלום.
    לאחרונה אני הולכת לפי התפריט שלכם של 1200 קלוריות.
    בינתיים לצערי אין כל כך תוצאות, לכן יש לי כמה שאלות הבהרה:
    1. היום שלי מאוד ארוך אני עובדת משרה מלאה+שעות נוספות + לומדת+ עושה אמונים אירוביים ועיצוב כ 5 פעמים בשבוע. הימים שלי מתחילים ב 5:20 בבוקר ומסתיימים לקראת חצות. האם זה בסדר להוסיף כשאני מתעוררת עוד ארוחה “טרום בוקר” 🙂 של פרוסה אחת של לחם קל 35 קלוריות עם כפית גבינה לבנה + ירקות?
    2. חריגות בשבועעיים האחרונים יש איזה שהו יום שמשום מה אני לא מצליחה להשתלט על עצמי ואוכלת לחמניה שלמה מקמח מלא עם גבינה/ טונה ת האם זה אומר שמתבזבזת לי המנה המותרת?
    3. ירקות בשפיות כמה זה? האם מלפפון 1 + עגבניה יחסית גדולה + מלפפון חמוץ עם כל ארוחה וגזר עם מנת ביניים שהי פרי זה שפיות או הגזמה?
    4. תפוח אדמה- לא מצליחה למדוד את גודל כף היד 🙂 האם אפשר לדעת כמה גרם צריכה לשקול מנת פחמימה?
    אני מודעת שחשוב שאלך לקבוצה וזה ממש שאלות לנחה אך כרגע לצערי אנחנו קצת במצוקה כלכלית ואיני יכולה להרשות לעצמי, אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. הפחד הכי גדול שלי זה חזרה לחיים שהיו לי לפני שרזיתי, אני מנהלת את המלחמה הזאת כבר 12 שנה ומפחיד אותי לא ה- 2 קילו אלא העובדה שהם עלו ומסרבים בתוקף לרדת…
    P.S (עשיתי בדיקות של בלוטת התריס והי מתפקדת בסדר גמור)

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות