חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול אכלתי מעבר 2 חטיפי אנרג'י. התלבטתי אם לשתף בפורום או לא, אבל אז חשבתי שאם אני לא אכתוב על זה אני אולי אתנהג כאילו זה לא קרה, וזה בסדר. וזה לא בסדר. אוף.

אני מקווה שזה לא מה שישנה לי את השקילה שבוע הבא. בכל מקרה, מחר אני נוסעת לעשות סיבוב שמלות כלה. זה כאילו יש לי ריב בין 2 קולות בראש כל הזמן. אני רק רוצה להגיע ליום ראשון ולראות ירידה כלשהי. אז אני צריכה לסגור את הפה לכל מה שהוא לא בתפריט. וזהו.

היום יש לי אימון בערב, אז נקווה שלפחות חלק מהקלוריות המיותרות יישרפו שם. וביום שישי אנחנו הולכים לארוחת שישי במסעדה שנבחר, אז זה יהיה נחמד 🙂 ולאחותי אולי נחגוג יומולדת בשבת. אבל האמת שזה מסוג הדברים שפחות מפריעים לי כל עוד אני יודעת עליהם מראש.
    זה הדברים הקטנים במטבח שאני צריכה להעלים מטווח הראייה שלי. כמו החטיפי אנרג'י האלה שבכלל תכננתי מזמן לתת למשפחה של חבר שלי – הסלים דליס פרי המרושע הזה ששם 2 חטיפי אנרג'י בשקית אחת. :סחרחורת:

בקיצור… נאגור כוחות ונמשיך בשבוע במלוא המרץ! שישי ושבת אני גם מתכננת ללכת לבריכה. מה שבטוח זה שהגוף שלי פיזית נהיה קטן יותר עם כל הספורט הזה. אז אולי המספרים לא כ-אלה חשובים. אבל זה כן בשלב הזה. כבר רוצה לקידומת 7!

אני אתאזר בסבלנות.

מה שכן, במבחן הזמן אני כרגע במשקל שבו פחות או יותר השתחררתי מהצבא. כשנגיע לקידומת 7 זה יהיה המשקל שאיתו בערך התגייסתי :שמח1: ובקרוב נחזור לתקופת התיכון :מאושר:

יאללה. חזרנו לדרך. מחשב מסלול מחדש :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

הייתי מותשת כשחזרתי הביתה וחיכתה לי לזניה שווה במקרר 🙂
    היום תיכף יוצאת לסיבוב בתל אביב לחפש אחר שמלת כלה :שמח2:

אני מקווה שאני אפתיע את עצמי. מצד שני קצת חוששת, אבל נראה מה יהיה בסוף היום 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות