חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב: חרגתי במנה אבטיח ושלוש תאנים. לא מרוצה מעצמי. הייתי אמורה להיות סופר מדוייקת היום כדי לאזן את ה 300 גרם שעלו מהסוף שבוע (למרות שהיו נסיבות מקלות : נשקלתי נורא מוקדם ואחר כך עוד הייתי בשירותים)…

לא מרוצה מעצמי. כועסת קצת. הייתי צריכה להתאפק ולא לחרוג. למה בכלל קניתי את התאנים? אם הן לא בתוכנית הן לא היו צריכות להיות בבית !!!

הקטע הוא שהרגע כתבתי לתותית על החריגה שלה שזה זניח ושלא קרה כלום. למה לא אומרת את זה גם לעצמי? מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? לא ארד מחר… אעלה 100 גרם… חפיף!!!

זניח ובכל זאת מרגישה לא טוב עם עצמי.

תמיכה תתקבל בברכה אבל גם סתם זה ששחררתי קיטור עוזר :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

הכל בסדר!! אני עוד אחת מהאלה שממש דואגים ושואלים מלא שאלות.. ולמדתי להשתחרר 🙂 הכל בסדר תמשיכי בשגרה!

אלמוני
    לא פעיל

עדיף חריגה של פירות (בטח תאנים – זה הפרי האהוב עליי) על חריגה של פחמימות. כמובן שעדיף בכלל לא, אבל אם כבר וזה.

בטוחה שתצליחי בהמשך השבוע לשמור על הקפדה יתרה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני חושבת שאת מלקה את עצמך לחינם.. לא עשית שום דבר רע.. אכלת! ולא חיסלת קופסת בן אנד ג'רי, או קופסת דונאטס.. אכלת פירות!
    נכון, יש בהם סוכר.. אבל זה סוכר בריא שהגוף שלך ינצל באופן נכון ובריא.
    יכול להיות, על אף שהסיכוי נמוך, שתהיה עליה של אי אלו גרמים אחדים, אבל אותם גרמים יכולים להיות תוצאה של גזים/ שינויים הורמונאליים/ סתם תהליכים שאיננו מודעים אליהם/ צבירת נוזלים/ מיליון אלף ואחת סיבות..
    גם אם כן “חטאת”, חטאת באופן הבריא והנכון ביותר שיכולת, וזה יכול היה להגמר אחרת לגמרי, במזון לא בריא, מעובד ומלא בסוכר תעשייתי.
    ההרגשה הרעה שאת מרגישה, לדעתי, נובעת מתחושת אובדן השליטה.. אבל את טועה- את היית בשליטה, את עדיין בשליטה.. *את בוחרת* כל יום להישאר בתכנית, לאכול נכון, לאכול בריא, להיות נאמנה לעצמך, ובאותה מידה יכולת להיות חלשה ולבחור את ההיפך.. אבל את לא- כי את חזקה.

אז תמשיכי כרגיל, עם המון קארמה חיובית ופרגונים עצמיים.. הרווחת את זה וזה מגיע לך.

לילה טוב :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות