היי לכולם! אני חדשה כאן 🙂
ניסיתי לחפש בפורום בכל דרך אפשרית את התשובה לשאלה שלי אבל לא מצאתי… כשאני מודדת פחמימה מרובעת בחצי כוס פלסטיק (חוץ מזה שזה יוצא קצת פחות מ-3 כפות) לא ברור לי אם אני אמורה “להדק” את זה, או שזה צריך להיות כזה מרווח…?
מקווה שהשאלה שלי ברורה :לאבטוח:
פחמימה מרובעת זה 2 כוסות פלסטיק מלאות! פחמימה לצד בשר כלשהו זה רק חצי כוס. אבל אין לי מושג אם צריך להיות מהודק או לא. אני לא מהדקת :מבולבל:
זה מה שהמנחה שלנו אמרה, לחשוב שמן, להדק כדי לקבל יותר… זה כמו חצי כוס אבטיח למשל, עדיף לחתוך כמה שיותר קטן כדי שייכנס יותר.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך