- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/08/2008 בשעה 14:46 #67471אלמונילא פעיל
אני יורדת בכל פעם רק גרמים בודדים… אני יודעת שזה מצטבר לקילואים (עד עכשיו 2 קילו סה”כ)ואני צריכה סבלנות אבל פשוט אין לי, אף אחד לא רואה שינוי בי, אפילו אני לא רואה ולא מרגישה שינוי.
אני ממשיכה עם הדיאטה אבל מרגישה מיואשת. אמנם אני אוכלת כמו שצריך וגם עושה ספורט אבל מרגישה רע עם עצמי, שונאת את איך שאני נראת, מתביישת לצאת ולבלות ושונאאאת לקנות בגדים.
מה אפשר לעשות כדי להרגיש טוב יותר? חוץ מלרזות כמובן?11/04/2019 בשעה 11:47 #67472אלמונילא פעילהיי הילה..
ראשית את נמצאת באורח חיים בריא ואת כבר עושה לעצמך טוב בכך. ההרזייה זה עניין של זמן, זה יגיע.
בעניין הבגדים והיציאות, עד לפני מס' ימים הייתי בדיוק במצבך. לא נכנסתי לאף חנות כבר מעל חצי שנה…וגררתי את עצמי ללכת ובכ”ז לקנות משהו. אפילו משהו אחד. וזה לא היה כזה סיוט. נכון שתמיד כיף להכנס לחנות ולמדוד את המידות הקטנות אבל גיליתי שיש מבחר עצום (לפחות בחולצות)בשלל מידות וסגנונות והאמת..זה עשה לי הרגשה ממש טובה ואופטימית. אפילו תרם לי לתוכנית.
הדבר הכי טוב שאפשר לעשות הוא פשוט לקבל את עצמך ולא “לדחות” את החיים שלך לאחרי שתרזי. זה לא פשוט, אני בעצמי יודעת, אבל לפחות לנסות…כי ממקום כזה הרבה יותר כיף וקל להיות בתהליך הזה.
תחליטי שאת מפנקת את עצמך! מגיע לך!!
אין לך סיבה להעניש את עצמך בגלל כמה ק”ג עודפים.
אני חשבתי שאין מצב שאמצא משהו ללבוש-ועובדה מצאתי.
ואם אני מצאתי-את בטוח תמצאי…ובגדים חדשים מביאים את החשק לצאת 🙂11/04/2019 בשעה 11:47 #67473אלמונילא פעילהיי הילה..
כמה זמן את עם עודף משקל? גם אז לא הייתה לך סבלנות? או שלא היה איכפת לך בכלל? :)) אי אפשר להתחיל תהליך של שינוי שלוקח זמן..והוא לוקח זמן…ולצפות תוך שבועיים לסיים אותו..
מה גם שאולי בכוונה אצלך התהליך הוא כזה..כדי שתפנימי את ההרגלים…ולא רק את המספרים על המשקל:)
אני מציעה שתשימי את השעון בצד..ותתחילי לפרגן לעצמך ולהנות מהדרך…כי אחרת את תבאסי את עצמך כל פעם מחדש..ואת יכולה לעשות זאת…:)
בהצלחה11/04/2019 בשעה 11:47 #67474אלמונילא פעילאת יודעת אני לא יודעת כמה יש לך עודפים
את יודעת מתי אנשים אצלי היתחילו לראות
אחרי 20
צריכים סבלנות החשוב הוא הירידה ואני בטוחה שאת תרדי וכולם בסוף יפרגנו לך
בהצלחה רוסי11/04/2019 בשעה 11:47 #67475אלמונילא פעילגם אני הייתי במצב זה רוב חיי ואז הלכתי לאימון אישי שעשה לי שינוי בחשיבה. היום אני שמנה אבל אוהבת את עצמי,אני בדרך להיות חטובה ומהממת אבל מרגישה רגועה ונהנית מהתהליך.
כשהייתי באימון שאלה אותי המאמנת שלי, מה אני צריכה כדי להרגיש טוב עם עצמי?
אמרתי לה שאני רוצה להיות רזה.
ואז היא שאלה אותי 2 דברים:
למה אני רוצה להיות רזה? מה אני בדיוק אני רוצה להרגיש?
אמרתי שאני רוצה להרגיש טוב עם עצמי, להרגיש שליטה בחיי.
ואז היא פשוט אמרה לי, אז למה שלא תאהבי את עצמך כבר מעשיו???
תאהבי את עצמך כבר מעכשיו, רק ככה תוכלי להשלים עם עצמך ולזות, בלי לחץ בלי כעסים על עצמך בהשלמה ולא להתייאש.
תני לעצמך פרסים, כל חודש שאת בתוכנית (עזבי את המשקל בצד) קבלי מס'ג או בגד חדש או ספר או מה שאת אוהבת.
אם יש לך עודף משקל ממש גדול (נניח 30 קילו) ואת עדיין יורדת מאוד לאט תנסי לדבר עם המדריכה אולי את הרבה מיישרת פינות 🙂
שיהיה סופשבוע מקסים!
ובהצלחה בתוכנית, אני ודעת שתצליחי צריך פשוט להיות בשלום עם עצמך. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.