- This topic has תגובה 1, 12 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/06/2012 בשעה 4:46 #197158
אלמוני
לא פעילהבטחתי להמשיך ולעדכן.. אז הנה זה בא..
אחרי ששלושה חודשים בתוכנית ירדתי 20 קילו – עברו חודשיים וחצי נוספים ונכון להבוקר ירדתי עוד 10 קילו – סה”כ 30 קילו בחמישה וחצי חודשים!
ממשקל התחלתי של 125.5 אני כעת שוקל 94.5 (אני בן 40 גובה 185). היעד הבא: 90 קילו.
הבטחתי לעצמי שלכשאגיע למספר הבלתי נתפס הזה אומר כמה מילים לאומה איך הצלחתי לעשות זאת, אז הנה זה בא (כמובן הכל דעתי האישית ועל אחריותי בלבד):
א. תכנון תכנון תכנון… אני עובד שעות ארוכות מחוץ לבית ולעיתים קרובות צריך להיות בדרכים בהם הפיתויים רבים…ולכן, אני כל בוקר מכין לעצמי את הארוחות בקופסאות וסוחב אותם איתי לכל מקום. אין דבר כזה שתתפסו אותי רעב בלי איזה קופסא או שתיים .. כולל בסופ”ש עם הילדים בפארק או בארוחות משפחתיות.. (כבר צוחקים עלי..).
ב. ניצול משברים ומוטיוציה… אני התחלתי בתוכנית עקב משבר אישי אותו אני עובר בחצי השנה האחרונה. קיבלתי החלטה מודעת או שאני אדרדר יותר ואשקע בדימוי העצמי הנמוך.. באיך שאני נראה.. או שאנסה, לראשונה בחיי (בחיי הבוגרים מעולם לא הייתי במשקל נכון או רזה) להרגיש טוב עם עצמי. כיום, השמירה על התוכנית היא חבל הצלה בשבילי.. היא תלויה רק בי לא משנה מה קורה סביב.. וההצלחה בה היא גם שלי בלבד.
ג. ספורט ספורט ספורט… לאחר חודשיים בתוכנית נתקעתי במשקל כמעט שלושה שבועות.. למרות שלא שיניתי מאומה בתפריט. שוב, קיבלתי החלטה לא להישבר והתחלתי להתאמן.. לאט לאט בהתחלה.. והיום אני מתאמן חמש פעמים בשבוע.. חדר כושר, מכור לריצות (11 קילומטר בסופ”ש) :)).. אין מנוס – לטעמי, על מנת להמשיך ולרדת בקצב הרצוי חייבים לשלב פעילות גופנית כזו או אחרת.
ד. תמיכה תמיכה תמיכה… כמה חשוב להקיף עצמך באנשים שיתמכו בך .. יפרגנו לך .. ישקפו לך את ההצלחה שלך ויעודדו אותך לשלב הבא. יותר מכך – אתה לא תרצה לאכזב אותם מה שנותן מוטיוצית להמשיך ולדבוק בתכנית.
ה. שינוי הדיסקט בראש… אני מודה שעל זה אני עדיין עובד.. צריך לשנות גישה. לא לחשוב כמו שמן וזה קשה בלי קשר לאיך שאתה באמת נראה. אני עדיין מתקשה לראות עצמי כאדם לא שמן – ולא חשוב כמה יגידו לי ההפך “הכל בראש”.
ו. לשחרר מחוץ לשגרה… אני אישית סיגלתי לעצמי הידבקות בתוכנית בשגרה.. ורק כשאני יוצא או באירועים מיוחדים אני מרשה לעצמי לאכול דברים (במידה כמובן..) החורגים מהשגרה. כך למשל, לפני חודש יצאתי עם חברים לפאב אז שתיתי בירה (תוך כדי חרדה שאני אשכרה אוכל לחם…).. או הלכתי למסעדה עם חבר לפני כשבועיים ואכלתי סלט עם כל הרטבים.בסוף יצא ארוך מהצפוי… אני עדיין מתרגש ומתקשה להאמין…
תודה לכולם פה בפורום על התמיכה בעבר ולאתר על המתכונים והפירוט הרב.
סייעתם לי מאוד – ועזרתם לי להפוך עצמי באמת ובתמים למישהו אחר – טוב יותר ובריא יותר.
תודה על הכל,
הלל13/04/2019 בשעה 23:38 #197160אלמוני
לא פעילבאמת הישג מרשים !! :מאושר:
כל הכבוד לך.
נתת טיפים מעולים, לוקחת לעצמי את עניין הספורט שלאחרונה די הזנחתי ויודעת שבשביל ה5-6 קילו האחרונים שעוד רוצה לרדת, חייבת לעשות יותר ספורט.
אין ספק שזה מרגש,
המון הצלחה ותמשיך לשתף :שמח1:13/04/2019 בשעה 23:38 #197162אלמוני
לא פעילאני כל כך שמחה בשבילך, נורא מרגש לקרוא את המכתב. שומעים עד כאן את ההתלהבות שבוקעת מגרונך. אני מזדהה עם כל מילה שכתבת ומאחלת לך שתגיע למתרות שהצבת לעצמך שתתגבר על המשבר שלך ושתצליח לעבור שינוי בראש כמו שאתה רוצה. יאללה פוש אחרון ולשמירה!!!
מחכה לשמוע שהגעת :מאושר:13/04/2019 בשעה 23:38 #197163אלמוני
לא פעילאין מילים… :שמח1: :שמח1: :שמח1:
לקרוא ופשוט להצדיע לך!! חמישה חודשים 30 קלו???!!!! אין דברים כאלה.. כל הכבוד.אתה ההוכחה שאם רוצים הכל אפשרי והכל כמובן מתחיל ונגמר אצלנו בראש :שמח2: 🙂 🙂
מתי נראה אותך בסיפורי ההצלחה??? :קול: :קול: 🙂
13/04/2019 בשעה 23:38 #197165אלמוני
לא פעילכל הכבוד!!!!! גם על ההשג המדהים וגם על מה שכתבת. בהצלחה בהמשך ותודה על ההשראה
13/04/2019 בשעה 23:38 #197166אלמוני
לא פעילהלל….אין מילים בפי….ריגשת אותי מאוד מאוד….רק מי שמתמודד עם ראש שמן יודע כמה קשה הצעד הראשון….מקסים לראות ששמת את עצמך במקום הראשון….בהצלחה בהמשך…
איריס 🙂
13/04/2019 בשעה 23:38 #197168אלמוני
לא פעיליש לך מושג כמה כח אתה נותן בהודעה זו?
מודל לחיקוי וכל מילה מיותרת…
תודה על השיתוף, הרבה מוטיבציה ורצון זרעת כרגע בפורום. :שמח1:13/04/2019 בשעה 23:38 #197170אלמוני
לא פעילכייף לקרוא על הבוקר שורות ארוכות של אושר.
13/04/2019 בשעה 23:38 #197172אלמוני
לא פעילפשוט וואאאאאווווווווו מקסים אתה.. איזה פרגון אני כל יום אקרא בבוקר את ההודעה הזאת ואתמלא בכוחות להצליח …. גאה בך ויאאללה עוד שבוע להצלחה שלנו :אוהב:
13/04/2019 בשעה 23:38 #197174אלמוני
לא פעילחלי היתה קוראת לך מחונן!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
שאפו על הירידה המדהימה, ועוד יותר על השיתוף והתובנות!!!!!!! :שמח1: :שמח1:
בהצלחה בהשגת היעד הבא ואין לי ספק שעם נחישות כזו אתה “צולח” אותו בקלות!!! 😉
רחלי ו.13/04/2019 בשעה 23:38 #197176אלמוני
לא פעילמבטיח להמשיך ולעדכן
הלל13/04/2019 בשעה 23:38 #197177אלמוני
לא פעילזה ממש מדהים
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.