אני אישית לא לוקחת סיכונים.. כשאמא או סבתא שלי מכינות חמין אני מבקשת מהן שיודיעו לי מראש ואני שומרת לי מנה מותרת חמין.. תאמיני לי אפשר להנות מזה כמנה מותרת הרבה יותר מאשר לאכול רק כמה חלקים מסכנים מהחמין בתור ארוחה….
או שתעשי משהו יותר טוב-ביום שבת (אני בכל אופן אוכלת חמין ביום שבת,אולי את מעדיפה אותו ביום אחר 🙂 ) תאחדי את ארוחת הצהריים עם המנה המותרת ותאכלי מנה ענקית (כמעט חח) של חמין.. כארוחת צהריים למשל את יכולה לאכול חתיכת בשר עם 3 כפות אורז או חיטה ואת שאר החלקים של החמים לאכול כמנה מותרת…
מקווה שעזרתי,בתאבון,ובהצלחה בהמשך,
קורל =].