הי רחל,
איך עברה השבת? עברת אותה בשלום בלי “תפוחים ותמרים” (את זה יש רק בשיר של רמי קליינשטיין… )ובלי עודיות “שומשום” (את זה תשאירי בחדר בשביל הלקוחות..)
חמודה, קראתי הרגע את הודעתך לחלי ואני מסכימה עם כל מילה שאמרת על ענתי שלנו.
ענתי המדהימה מחממת את ליבנו כל פעם מחדש (לי יותר כייף אצלי זה מתחיל שעה קודם כבר בנסיעה מהקריות עד לעפולה אני מרוויחה שעת איכות עם ענתי – למרות שעשינו הסכם ג'נטלמני בינינו שבדרך אנחנו לא מדברות מילה על מה עשיתי כל השבוע לטוב ולרע ולא מדברות על שום דבר שקשור לתוכנית או לקבוצה,
אבל מספיק שהיא יושבת לידי שעה שלמה היא משדרת לי אנרגיות חיוביות, מקרינה עלי חום , אהבה, תמיכה וזה נותן לי כוח לעוד שבוע.)
בכל מקרה, ענתי שלנו שלא מפסיקה להפתיע אותנו ולתמוך בנו כל אחת מאיתנו באופן אישי, כל שבוע מחדש עם סיפורים חדשים/קטעי הומור ,משתפת אותנו באיך היא עושה את התוכנית מדי יום, ראית למשך השבוע איה יופי היא עשתה עם העט….זה הכל רעיונות שהיא מביאה מעצמה, וזה לא נגרמר לה אף פעם, פלא שהלחץ דם שלה עולה כל פעם מחדש????זה רק מעודף אנדרנלין ולכך לא יעזרו שום כדורים או מנוחה! להיפך בלי הקבוצה היא מטפסת בלחץ דם!!
ענתי היא פשוט גדולה מהחיים, אין עליה, היא ה-מנחה של חלי גרופ (וזאת מבלי להשמיץ את האחרות, חלילה!), אני יושבת שם 2 קבוצות ברציפות ולא משתעממת לרגע, שומעת כל פעם את הדברים כל פעם בצורה שונה, היא לא חוזרת על אותו דבר פעמיים, היא שולפת את הדברים מבלי לתכנן אותם מראש, אני כל פעם מחדש נ שארת בהלם מאיפה, מאיפה היא שואבת את כל המידע הזה? וזה לא רק לדעת זה גם לדעת להעביר את זה בצורה שבה היא מעבירה לנו את זה???? יש לה את הכלים משלה, את היכולות משלה, את הידע משלה, והיא נותנת לנו כל פעם שואו שלא נגמר…. ורק בזכות זה אני שורדת משבוע לשבוע ללא עליה….(למעט בשבועות קשים..!),
ענתי – אני מצדיעה לך ואלי בטוח מצטרפות כל בנות עפולה,
המשיכי להצעיד אותנו בשביל הרזון וכמו שאמרת לנו : אל תשתני…רק תשני (את התכנים כל שבוע מחדש..)
מדהימה מקסימה, מתה עליך
אורלי רייזמן