- This topic has תגובה 1, 8 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
27/05/2010 בשעה 2:53 #160536אלמונילא פעיל
למדוד אוכל ?!?!?!?!
זו אכילה נורמלית לצאת למסעדה ולחשב פחממה , חלבון , שומן ?? זה יותר גרוע מלספור קלוריות
מה ש… אם אני עסוקה.. אני לא יכולה באמצע החיים לבקש פחממה ופרי..בטח שלא לקחת איתי צידנית של אוכל
ולהיות מוגבלת באוכל
לקחתי את עצמי בידים
הגבלתי את עצמי ל3-4 ארוחות,מכל טוב,עם המון בריאות,בלי מדידות כמויות ובלי חשיבה מסביב האוכל,ובלי חרדה לחרוג (שפה חרגיה זה כף גבינה) אז אני ימות ובשקילה אני יפחד ללכת..והמנה המותרת?איזה מותרת בראש שלכם…אוכל צריך להיות מותר???אוכל דבר בסיסי…היו ימים שאכלתי פה לא מתוך רעב…והיו פה ימים שההיתי מתה מרעב…
בכל מקרה.. רזיתי בדרך הזו במשך חודשים כ8 קילו ואני מאושרת מתמיד.. שהאוכל אצלי ספונטניייייייייייי,ולא אכילה לפי שעון,ולא מוגבל לא בכמויות,לא במאכלים מסוימים,ולא במוצרי דיאט מטועשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הניצחון האמיתי באוכל
סליחה שאני נגד…פשוט למה תמיד להיות במשטר הגבלה..שבעצם כל הסוד של לשלוט באוכל מבלי לחשוב ולחשב את הכמויות תוך כדי אכילה
ניצחתי ובגדול 🙂
בכל מקרה בהצלחה לכל הבנות פה!12/04/2019 בשעה 22:47 #160538אלמונילא פעילאת לא מתביישת לרשום הודעה כזאתי כאן אחרי שלפני חודש כתבת את ההודעה הבאה:
“אני כל כך מיואשת
אני שוקלת 67!!
אני לא מפסיקה להלעות
ואין לי מוטבציה לתוכנית..כל פעם תוקף אותי בולמוססססס
אני חיבת עזרה
אני כבר לא יודעת כל כך מה לעשות
כל הביטחון שלי ירד!!!!!!!!!!!!!!!!! ”
מה יוצא לך מזה? למעשה נעזרת בפורום הזה ואז את ככה יורקת לבאר שממנה שקיבלת עזרה? ככה ההורים שלך חינכו אותך ומה קשור הפרעות אכילה, אף אחד לא הכריח אותך להיות קיצונית ככה
תתביישי12/04/2019 בשעה 22:47 #160540אלמונילא פעילאיש איש באמונתו יחיה.
אף אחד לא ביקש או חייב אותך לעשות את השיטה של חלי.
ולא מעט פעמים תמכו בך בפורום ברגעי משבר….
את יכולה לומר שהשיטה לא לטעמך אך מכאן ולנסות לפגוע בבנות כאן….
את עושה עכשיו מה שהסובבים אותך עשו לך ופגעו בך…
לא מתאים לך ומצאת לך שיטה שמתאימה לך אשרך….
לנו מתאים שיטתה של חלי…אז במקום לפגוע תפרגני…12/04/2019 בשעה 22:47 #160542אלמונילא פעילדבר ראשון, נתחיל מזה, שאם מצאת לך את אורח החיים המתאים לך, וטוב לך איתו ואת מאושרת, אז שיהיה לך בהצלחה! והכי חשוב שיהיה לך טוב. לא משנה למה, כמה ואיך.
חלי גרופ, והמהות של חלי גרופ, הוא שינוי הרגלי חשיבה מזיקים, והקניית אורח חיים בריא בכל הקשור לאוכל.
אין פה אסור, חייב וצריך…יש רוצה!
אני, כשמנה לשעבר, לא ידעתי מהם גבולות באוכל, ולכן גם בעבר הייתי אוכלת בערך 5000-6000 קלוריות ביום, ואז כביכול, הייתי מאוד ספונטנית עם האוכל, יתר על המידה אפילו.
וכשמנה, הייתי צריכה גבולות, רציתי את הגבולות האלה.
בדיוק כמו שאדם שיהיה מכור לשופינג ויוציא אלפי שקלים על בגדים, ייצטרף גבולות אם ירצה, ואני שמה דגש על ירצה להיגמל מההרגל הזה.
השם של המנה המותרת, נועד כדי להסביר לכולנו, בדיוק את מה שציינת פה להיפך.
מותר לנו, מהכל, אין דבר שאסור לנו, הכל תלוי מתי אנחנו רוצים אותה.
הקבוצות, הפורום, והתהליך הזה, שינה ומשנה לאנשים רבים את החיים.
זה בסדר גמור שתעשי את מה שנכון לך, והעיקר שתהיי מאושרת.
אבל המשתתפים כאן, נמצאים מרצון ולא מכוח. תכבדי גם את זה…
שיהיה לך בהצלחה.12/04/2019 בשעה 22:47 #160543אלמונילא פעילאם כולo היו יודעים להתנהל נכון עם אוכל לא היינו כאן. כל הכבוד על השינוי ללא עזרה חיצונית אבל יש אנשים שצריכים הכוונה, שצריכים תפריט ומסגרת..
אולי לא שמת לב אבל סתרת את עצמך.. לשלוט באוכל מבלי לחשב כמויות אמרת – עדיין לשלוט, עדיין הגבלת את עצמך ל-3-4 ארוחות.. זו עדיין דיאטה. רק בתחפושת.
אם לא מתאים לך ספציפית – זו לא סיבה לתקוף את חלי כי הקבוצות עזרו להרבה אנשים, בינהן 2 חברות שלי שירדו 13 ו-25 ק”ג וממשיכות בתפריט ונהנות… יצאתי איתן מס' פעמים לבתי קפה והן לא נראו מקופחות כלל וכלל.. אכלו ונהנו.
בקיצור ולעניין – שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.12/04/2019 בשעה 22:47 #160545אלמונילא פעילהי.
האם את כועסת???
למה התכוונת במה שכתבת??? מה לא אהבת בדרך חיים שלנו??
מה היה הקושי שלך??
מה לא טוב במותרת שלנו???אני שמחה שמצאת את הדרך שמתאימה לך להוריד מהמשקל, ואני מקווה עבורך שתצליחי לשמור על כך.
אני מצאתי דרך חיים בחלי גרופ. !!!!!! מקווה שגם את בדרכך שלך.
בהצלחה.12/04/2019 בשעה 22:47 #160546אלמונילא פעילאני הייתי בהמון קבוצות תמיכה ,אין כמו השיטה הזאת ,הבעיה היא אצלך בראש ולא השיטה היא שדפוקה , תסתכלי קודם על עצמך
אני ירדתי יותר מ 30 קילו לפני 6 שנים בחלי .אין שיטה טובה יותר והאנשים והקבוצות הם ההוכחה!!!!!!!!!!12/04/2019 בשעה 22:47 #160548אלמונילא פעילהתכנית אולי גרמה לך להפרעות אכילה כי סטית ממנה ולא הפנמת כמו שצריך.
לי אישית התכנית שינתה את החיים. התחלתי להרגיש טוב עם עצמי.ולמצוא את האיזון שלי בכל המלחמות האלו.
ואל תבואי בגישה כזאת מתנשאת. אז יופי שמצאת את הדרך שלך.
אל תזייני תשכל לבנות אחרות
🙂
יום טוב לך ובהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.