שלום לכולן,
אני לא חדשה בתהליך, אבל הייתה לי הפסקה של כמה חודשים. כרגע מסיבות אישיות אני ממשיכה את התהליך בבית לבד. הייתי רוצה לברר אתכן, הכנתי היום לארוחת צהריים מוקפץ שכלל: 2 חתיכות חזה עוף חתוך לקוביות, 2 גזרים, גמבה, כמה גרגירי תירס, כמה פטריות ובצל. איך אני יודעת מה היא הכמות שאני צריכה לקחת לארוחת צהריים? או שאפשר את כל הכמות הנ”ל?
כמה גרגירי תירס? 100 או 1000? 2 חתיכות חזה עוף ששוקלות…? 100 גרם,200,קילו? היה שמן בסיפור?
כעיקרון- כמנת פחמימה 3/4 כוס תירס לייט (לא יודעת מה לגבי תירס רגיל) 100 גרם אחרי בישול של חזה עוף שזה יוצא חתיכה בגודל של כף היד בלי האצבעות כמנת חלבון בשר וכפית שמן כמנת שומן.