שאלה לי , מדוע מתכוני המשתתפים שמפורסמים באתר לא מחולקים למנות כמו מתכוני חלי? ,
הצעת יעול …
הייתי מעוניינת לדעת כיצד לחלק את פשטידת האיטריות
להלן המתכון :
250 גבינה בולגרית 5%
0 3 ביצים
400 אטריות דקות
1 קוטג 5%
0 מלח, פלפל
בכל מקרה אשמח לידע כללי לדעת לכמה מנות חלבון שווה גביע קוטג' 5% או 3% אם יש הבדל בניהם .
תודה
אני חושבת שכתוב שם , לא?
בעקרון, צריך לחלק ל- 10 מנות.
אני ממליצה לך להוסיף לפשטידה ירקות חינמיים, כמו פטריות עגבניות וכד' כדאי להעשיר
את הפשטידה. :מאושר: