חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת בחלי כבר כמה חודשים ומצליחה לעמוד בהצלחה ובהנאה בכל התפריט למעט חלב 1%.
    אני חובבת קפה ונוהגת לשתות 5 קפה ביום וכמה פעמים בשבוע הקפה הוא הפוך (על בסיס חלב). בתחילת התוכנית ניסיתי לעבור כנדרש ל 1% אך הקפה לא טעים לי וזה משהוא שקשה לי להתפשר עליו..
    עד כמה זה נורא להשתמש כמו היום ב 3%. ברור שהמנחה הסבירה לי שרצוי וכדאי לעבור לחלב הנדרש אך אני חושבת שכל אחת יש לה את הנפילות בתוכנית שנותנות לה את האפשרות להשאר בה בהצלחה לטווח ארוך.
    במשך כמה חודשים ירדתי 10 קילו ואני קרוב ליעד אך בחודש האחרון היו לי ירידות מאוד מאוד קטנות ואני מנסה להצליח לרדת את הסוף הקשה. אתם חושבות שהחלב זה משהוא שיכול לעזור?
    אני אציין שוב שאני פועלת כמעט 100% עפ”י התוכנית וחלב זה המשהוא היחידי שאני יכולה לחשוב עליו שהוא לא בסדר…

תודה רבה למי שהגיעה עד כאן :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

אני שותה כבר קרוב לשמונה חודשים חלב 3%וירדתי יפה במשקל

הירידה היתה אטית ומתונה לפעמים גם תקועה חודש!

כעת (בחודש האחרון)
    אני משלבת חלב אחוז אחד
    והיה לי שבוע שהתמדתי רק עם חלב אחוז אחד וירדתי מאד יפה

אז לשיקולך,,,, לאט ובטוח או לפי התכנית בדיוק
    או שגם עם הכוס בתור מנת חלבון הזו אפשר לא להגזים – כמו שעשיתי השבוע : כוס חלב לקורנפלקס ומה שנשאר בצלוחית הקורנפלקס העברתי לנס קפה

אלמוני
    לא פעיל

להפחית מכמות הכוסות.. לרדת מ5 כוסות קפה ביום ל3 נניח… ולהוסיף תה צמחים במהלך היום..
    או קפה אמריקנו

לנסות להחליף חלק מכוסות הקפה בחלב 1%

לוותר על הקפה הפוך ולשתות קפה רגיל עם החלב שאת רגילה. (אבקה+שלושת רבעי כוס מים+ רבע כוס חלב).

לשתות קפה על חשבון מנת חלבון

אלמוני
    לא פעיל

בכוס קפה הפוך יש כ- 100 קלוריות. יוצא שיש לך ביום 500 קלוריות עודפות, שעד כה לא ספרת אותן ולא החשבת אותן. למרות זאת, הצלחת להשיל 10 ק”ג (שאפו!) ואת קרובה ליעד שהצבת לעצמך.
    אלף, קחי בחשבון שכשמגיעים ליעד, הירידות קטנות בלאו הכי.
    בית, גם אני בזמנו הייתי מכורה לקפה. אמנם לא הפוך לגמרי, אבל עם כ- 50% חלב בכל כוס.
    לפני מספר חודשים עברתי לשתות חלב סויה. המניעים כרגע לא רלוונטים.
    עם המעבר קרה דבר מוזר: הקפה טעים לי באותה מידה, אך החשקים ל”עוד קפה” נעלמו.
    אני שותה 2 ביום ואת השלישי בדרך כלל אני לא מסיימת. יותר שותה מהרגל.
    חיפשתי למה זה קורה וקראתי שבחלב יש מרכיבים אשר מפעילים במוח מנגנונים שדומים למנגנונים שמפעילים סמים אופיאטיים כמו הרואין או מורפין. נכון, לא מדובר באותה עוצמה של התמכרות אבל עדיין אם צורכים חלב, עלולים לפתח תסמינים של התמכרות אליו.
    המלצתי: נסי להפחית את כמות החלב בכל כוס (כמו לשתות אמריקנו של ארומה) או לעבור לחלב סויה / חלב שקדים / חלב אורז.
    בהצלחה.
    איילה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות