חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חלב סויה בטעם וניל – האם מותר? לפי אחוזי השומן הוא זהה לשאר הסוגים של הסויה (1.7) ההבדל הוא בכ-10 קלוריות ל-100 מ”ל.. בקיצור – להתייחס כאל חלב 1% או לשתות פחות?

פחמימה מרובעת – ראיתי בפורום שאפשר לאכול כצהריים רביולי במסעדה. האמנם? אשמח ככה על הדרך לשאול מה עוד אפשר לאכול בחוץ פרט לסושי פעמיים בשבוע שכבר נמאס. יוצא שמטעם העבודה אני אוכלת דיי הרבה בחוץ ואני אף פעם לא בטוחה לגבי התפריט.

מישהו ניסה להכין את המאפינס בננות של אתי ימין? מופתעת לגבי הכמות שמותרת. אשמח אם מישהו יוכל לאשר לי שאכן מותר 4 לא. ביניים 🙂

תודה :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

חלב וניל- זו חריגה של 20 קלוריות ביום- נסבל אבל אם תוכלי להמעיט קצת כל יום זה יהיה מעולה

פחמימה מרובעת- כן, אפשר רביולי בטטה- 2 כוסות חד פעמיות כפחמימה מרובעת.
    מה אפשר לאכול בחוץ? בעיקר דברים שמכינים בבית- חזה עוף/ תפוח אדמה / סלט (מפורק לחלוטין- כל דבר שלא חינמי לבקש בצד כדי לשים לעצמך את הכמויות ולשים דגש על עניין הגבינה- שלא יעלה את ה5%).. וזהו בעיקרון..

לא ניסיתי את העוגת בננות אבל.. היא תותחית! הכנתי את העוגת טחינה שלה- אחת המושלמות! באמת באמת עוגה, לא מרגיש לייט בכלל..
    לא הייתי חוששת לגביה, היא מנחה בעצמה ואני משתמשת במלא מתכונים שלה

אלמוני
    לא פעיל

לא מצאתי במתכןנים פה באתר :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

יצאו אריזות קטנות של 80 קלוריות לקופסה – חלב סויה טעים (טעם נייטרלי) הולך טוב עם ברנפלקס או פייברואן או בשייק עם פרי ממליצה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות