חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לדתיים שביננו… במנת חלבון יש המון אופציות, ביניהן גם מעדני דיאט וכו'. אני לא אוכלת
    חלב נוכרי כבר הרבה שנים וממש מתבאסת שכל מוצרי האפס אחוז שומן מכילים בתוכם רכיבי אבקת חלב נוכרי. מה עושים? מישהו יודע על מעדנים שמכילים חלב ישראל? כבר מתחיל לשעמם לי לאכול גבינה לבנה/מון בלאן/גבינה צהובה.

הצילו….

אלמוני
    לא פעיל

יש מעדן תנובה 0% שומן בטעמים של וניל, שוקולד ושוקולד-קוקוס.
    הטעם: אני טעמתי רק את הוניל, הוא אחלה! זה לא יוגורט, אבל בהחלט מתוק ושינוי מרענן בתפריט. לפי המלצתה של אחותי לשני הטעמים הנוספים יש טעם לוואי, אז לא ניסיתי.

מצאתי את האח התאום שלו בשטראוס – תענוג שטראוס והוא מגיע בטעם שוקולד 0%, שוקולד מריר 1/2%, ווניל 0% שומן.
    טעמתי רק את השוקולד 0% והוא ממש טעים, גיוון טוב לוניל.

מההתלהבות, קניתי ערימות של מעדן תנובה וניל (והתוקף שלהם הוא עד תשעה באב… אין סיכוי שאגמור את זה), אם תרצי אעדכן אותך אחרי שאטעם את שאר הטעמים של שטראוס.

אגב, כתבתי לשטראוס בנושא, אבל הם טרם התייחסו בכלל.

שבת שלום וצום קל!

אלמוני
    לא פעיל

שהם בהכשר של בד”צ,חלב ישראל. לא הצלחתי למצוא את הגרסה של המתיקות מעודנת ב 0% שומן (הכי טעימים!) אבל יש אותם ללא מתיקות בהכשר בד”צ. הבעיה שקשה למצוא אותם,זה נפוץ בסופרים חרדיים…

אלמוני
    לא פעיל

יש מלא מעדני דיאט כשרים למהדרין ללא חלב נוכרי צריך פשוט ללכת למקומות גדולים כמו אושר עד או יש … וגם בחצי חינם ומגה יש …

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות