מנסה להבין למה ניתן לאכול גבינות עד 5% ויוגורט רק עד 1.5%? הרי שניהם תחליפי גבינה
שואלת כי יש יוגורט טבעי של מולר…ללא תוספות כמובן ולא מתוק ,שיש בו 2.8% שומן והוא ממש מזכיר במרקם של שמנת חמוצה ולכן יותר טעים…אשמח לדעת מה ההבדל ולמה יוגורט מוגבל לעד 1.5% שומן…תודה
הי ליטל
יכ תחליפים שונים, בודקים ערכים נוספים לא רק שומן או ערך קלורי.
אם יש לך מוצר ספציפי נשמח לעזור, את יכולה גם לצלם לנו לוואטסאפ אונליין במשרד ולקבל תשובה