חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #95669
    אלמוני
    לא פעיל

    מנסה להבין למה ניתן לאכול גבינות עד 5% ויוגורט רק עד 1.5%? הרי שניהם תחליפי גבינה

    שואלת כי יש יוגורט טבעי של מולר…ללא תוספות כמובן ולא מתוק ,שיש בו 2.8% שומן והוא ממש מזכיר במרקם של שמנת חמוצה ולכן יותר טעים…אשמח לדעת מה ההבדל ולמה יוגורט מוגבל לעד 1.5% שומן…תודה

    #95671
    אלמוני
    לא פעיל

    יוגור 2.8% טבעי -לא בתוכנית
    מקסימום 1.7%
    אפשר 0% עם תוספות , אך רצוי לא לאכול אותם

    #95672
    אלמוני
    לא פעיל

    הי ליטל
    יכ תחליפים שונים, בודקים ערכים נוספים לא רק שומן או ערך קלורי.
    אם יש לך מוצר ספציפי נשמח לעזור, את יכולה גם לצלם לנו לוואטסאפ אונליין במשרד ולקבל תשובה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות