היי לכולם.. האם תוכלו לחשב/ להתאים את המתכון למלבי כך שיוכל להתאים לתוכנית?
אכלנו אותו בחג וזה היה ממש ממש מעולה…
מלבי:
2 פחיות חלב קוקס או מי קוקוס (אמרה שזה לא משנה)
2 שמנת מתוקה פרווה
6 כפות סוכר
6 כפות קונפלור
את הקונפלור להמיס עם מים חמים לפני הערבוב עם שאר החומרים (בערך כוס מים)
לערבב הכל על סיר עם אש בינונית
לערבב הרבה זמן עד שזה מסמיך ורותח ואז לכבות
לחלק ל20 כוסות
רוטב:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
צבע מאכל אדום
לפזר קוקוס מעל ובוטן מסוכר טחון