היי,
החלטתי השבוע להשקיע את המותרת שלי במנת פסטה במסעדה.
יש בקינג גורג' פסטה כבד עוף שאני נורא אוהבת.
איך אני יכולה לדעת שהיא לא חורגת את ה600 קלוריות המותרות? מישהי יודעת?
יש שם מנת פסטה (לא יודעת לאמוד את הכמות, מניחה שסטנדרטית), כבדי עוף, שמן ופלפלים.
תראי, מנה של ממש במסעדה זה ממש בעייתי לאמוד את כמות הקלוריות והמרכיבים,
אני הייתי אוכלת את המנה הזו כארוחת צהריים וככה מוודא שאני יכולה לאכול את כולה.
הפסטה עצמה תהיה פחמימה מרובעת והכבד יהיה המותרת.. או ההפך, אם תאכלי את זה כארוחת צהריים אני לא מאמינה שתהיה חריגה.
בתיאבון