חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול ראינו את שני האולמות הראשונים שלנו – ומסתבר שכשבאים לראות אולם יש מזנון מצומצם של אוכל ממש טעים שמחכה לך לטעום ולדגום. בקיצור, סיוט! כי זה באמת אוכל ממש טוב. כל מיני סושי (מזל שזה עם דג שאני לא אוכלת) ופטה כבד (*ריר*) ובשרים מגולגלים טעימים.

יש המלצות – להחליף סדר של ארוחות אולי בימים כאלה? אבל זה לא באמת יעמוד בדרישות של התפריט כי אף אחד לא יביא לי באמת 100 גרם בשר (נכון? :מבולבל: ). בקיצור, חבל לי להעלות במשקל בדרך להכנות של החתונה עצמה :לשון: כאילו, תכלס.

אז מי שאולי כבר עברה את זה בעצמה – אשמח לטיפים 🙂 נשמע מעט מטופש, אבל אין כמו הכוונה ממישהי שיודעת במה מדובר :קול:

אלמוני
    לא פעיל

סידרתי את הארוחות כך שבימים שאני ידעתי שאני הולכת לאולמות לטעימות, דאגתי לאכול בצהריים את ארוחת הערב, ובערבים אכלתי ארוחת צהריים באולמות, אכילה מתונה וצפוייה כמובן, כי הכל טעימות ויצא לי לטעום המון “בשרים”, אך הכל היה במידה.
    והכי חשוב – מזל טוב!

אלמוני
    לא פעיל

אתם מחפשים גן או אולם??

אם גן, ממליצה בחום על החורשה ביגור. מקום יפהפה, וקייטרינג הבית שלו פשוט מעולה !!
    (הקייטרינג נקרא מיכה פרנק).

תעשי להם חיפוש בפייסבוק…

עצות לגבי טעימות – אין לי בשבילך, מצטערת
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה מה שנקרא בדרך לחתונה עוצרים לטעימות :שמח2:
    בזמני לא היו טעימות אבל אז גם לא ממש הזדקקתי לדיאטה.
    קחו איתכם את ההורים ותנו להם לטעום.
    ברוב המקרים אנחנו אוכלים עם העיניים ומספיק שנראה מה האולם מציע בכדי להחליט עובר/לא עובר.
    אחרי הכל זו לא פעם ראשונה שאנחנו אוכלים בשמחות והתפריט פחות או יותר דומה.
    ואגב, כלום לא נשמע מטופש כאן, הכל קביל והמטרה מקדשת את האמצעים, כל טיפ שתקבלי ויעזור מבורך.

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה שההילוכים לקראת החתונה עולים ויחד איתם גם התרגשות….
    איזה כייף תהני מהתק' הזו כי היא חולפת מהר מאד ומסתכמת בערב אחד קסום שעובר ממש מהר.
    לא ברור לי איך אתם מספיקים בערב אחד להגיע לשלושה אולמות???
    ומשהו נוסף מיוש לראות אולמות זה בסדר,לשאול שאלות ולקבל מידע גם כן בסדר,אבל באמת שאין צורך לטעום בכל אולם את המאכלים כדי לקבל החלטה.אצלינו רק כשהשתכנענו שזה האולם,ונקבע התאריך,בסמוך לארוע הגענו לערב טעימות וסגרנו את התפריט.ואני נוטה להסכים עם אורנה שההורים יטעמו. 😉 שיהיה במזל טוב…
    אם את רוצה המלצה לאולם אני ממליצה על כנורות תבקשי להיפגש עם עמליה ואת יכולה לומר לה שמאשי הבת של טובה הסינית הפנתה אותך.סלון כלות כבר סגרת?אם לא,תבדקי במיקאסה הם נפלאים,מקצועיים ומאד שרותיים.ממליצה לך בחום.
    חיבוקים ומתרגשת יחד איתך.
    מאשי.
    :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות