חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז אני בתאילנד! הגעתי לפה בשישי בלילה..
    תמיד כשאני בחו״ל משתחרר הרסן ואני בולסת. הפעם אני פה ל-16 יום והבליסה יכולה להיות נזק רציני.
    ביום-יומיים הראשונים התלהבתי ונשנשתי..היום בבוקר אכלתי בחדר אוכל כריך עם חמאה (אין פה גבינות!!) וחביתה (הם עושים עם הרבה שמן),3 קעריות קטנות עם קורנפלקס,ולחם עם חמאה וריבה לקינוח.
    נשמע הרבה? אז זהו…עמדתי בפיתוי של הקוראסונים,של הפנקייקים,הקרפ והעוגות!
    ארוחת הבוקר במלון קשה לי..
    בהמשך אני אוכלת חטיף אנרגיה וארוחת ערב (בשר ופחמימה-יותר מהכמות הרגילה) בבית חב״ד.
    פה ושם שותה אייס קפה עם קצפת אבל היום כבר החלטתי להפסיק עם המנהג הזה.
    קשה לי..אני באמת עומדת בגבורה בהרבה פיתויים אבל גם בהרבה לא!
    מצד אחד רוצה להינות ואוכל זה חלק ממהנאה אבל מצד שני מפחדת לחזור לארץ עם מטען (אישי) חורג!

מ-ת-ו-ס-כ-ל-ת-! :עצוב:
    ומעצבן אותי שזה מה שמעסיק אותי כשאני במקום המדהים הזה..
    תודה על ההקשבה.

אלמוני
    לא פעיל

אני אמורה לטוס לתאילנד בעוד חודש ואמרתי לבעלי שאני לא מתכוונת אפילו לרגע לחשוב על הקלוריות.
    במקום להנות מהטיול שעולה לא מעט את יושבת ואוכלת את עצמך. חבל. תאפשרי לעצמך יותר מהמותר, אז מה? תעלי 5 קילו? אז תרדי אותם כשתחזרי לארץ.

כמובן שאני לא אומרת שצריך להתפרע ולא לשלוט בפה. מותר לחרוג יותר מהמקובל, מותר לאכול יותר פירות ויותר ממה שרגילים.

לא לאכול את עצמך על זה! חבל. את הורסת את הטיול.

אלמוני
    לא פעיל

את נמצאת במקום מדהים.את נמצאת בחופש ומתייסרת.
    במקום להנות ..
    קבלי החלטה שאת כן מנסה להסתדר שם עם מה שיש.קבלי שלא תעשי תוכנית
    by the book אבל תעשי כמיטב יכולתך בהתאם למה שיש.
    עשי ספורט בטח במלון יש הליכון.
    הגדירי לעצמך מטרה איך את רוצה לחזור מהחופשה הזו.
    תאספי חוויות.צאי לרקוד.עשי מסא'ז.
    וראבק תהני!!
    ב ה צ ל ח ה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

ספיר!!! אני כותבת לך מהפלא כי אני פשוט לא מסוגלת להתאפק…
    חלי פעם אמרה משפט ממש חכם על חו”ל: פעם ראשונה שלה אחרי שירדה במשקל הם תכננו לנסוע לחול.והיא אמרה לבעלה שהיא מפחדת מזה. וחכם שכמותו אמר לה את גם מפחדת לאכול לא כשר? חזיר ושרצים? והיא אמרה לו ממש לא אני לא אוכלת אוכל לא כשר!! ומה אם יהיה רק אוכל לא כשר?? אני אמצא מה לאכול אני לא אוכלת לא כשר!!!
    אז אותו דבר הוא ענה לה, זו הדת שלנו אורח חיים בריא!!
    וספיר זו גם הדת שלנו!! בחרנו באורח החיים הזה אנחנו מתאמצותתת כל כך קשהה ושמחות מירידה של 100 גרם, אז מה פתאום תקבלי בהבנה אפשרות לעליה של כמה קג?
    מה עם המטרות של ראש השנה??
    ויש לך מתנה מותרת,אפילו קחי 2 מותרות אל תרדי במשקל אבל לא להעלות!!
    ההנאה בתאילנד היא לא באוכל.האוכל שם הוא גאנק.
    ההנאה היא מהמסיבות,הנופים,הרכיבה על פילים,שיזוף, ספורט מים,קניות, תיירים חתיכים, שיזוף ועוד כל כך הרבההה
    בהצלחההה

אלמוני
    לא פעיל

ספיר!!! אני כותבת לך מהפלא כי אני פשוט לא מסוגלת להתאפק…
    חלי פעם אמרה משפט ממש חכם על חו”ל: פעם ראשונה שלה אחרי שירדה במשקל הם תכננו לנסוע לחול.והיא אמרה לבעלה שהיא מפחדת מזה. וחכם שכמותו אמר לה את גם מפחדת לאכול לא כשר? חזיר ושרצים? והיא אמרה לו ממש לא אני לא אוכלת אוכל לא כשר!! ומה אם יהיה רק אוכל לא כשר?? אני אמצא מה לאכול אני לא אוכלת לא כשר!!!
    אז אותו דבר הוא ענה לה, זו הדת שלנו אורח חיים בריא!!
    וספיר זו גם הדת שלנו!! בחרנו באורח החיים הזה אנחנו מתאמצותתת כל כך קשהה ושמחות מירידה של 100 גרם, אז מה פתאום תקבלי בהבנה אפשרות לעליה של כמה קג?
    מה עם המטרות של ראש השנה??
    ויש לך מתנה מותרת,אפילו קחי 2 מותרות אל תרדי במשקל אבל לא להעלות!!
    ההנאה בתאילנד היא לא באוכל.האוכל שם הוא גאנק.
    ההנאה היא מהמסיבות,הנופים,הרכיבה על פילים,שיזוף, ספורט מים,קניות, תיירים חתיכים, שיזוף ועוד כל כך הרבההה
    בהצלחההה

אלמוני
    לא פעיל

תאכלי מסודר עד כמה שניתן
    והדגש הוא עד כמה שניתן!!!
    תהני מהאוכל בלי שום ייסורי מצפון
    תטעמי קצת מכל דבר, במיוחד מהמאכלים שאת לא אוכלת בבית ביומיום
    תיצמדי ל 6 ארוחות ביום כולל כל העצות על חטיפי אנרגיה וכאלו.
    את לא רוצה לחזור הביתה ולהצטער על זה שהיית בחופשה וכל הזמן הרגשת אשמה, הרגשת שאת לא נהנית ממנה.
    מנסיון, גם אם אוכלים מעבר אבל לא משתוללים אלא שומרים על פרופורציות מקסימום עולים קילו או שניים, וביננו, ירדת כבר יותר אז תורידי גם אותם.
    במהלך התוכנית כבר הייתי כמה פעמים בחול לצרכי עבודה ולחופשות ואכלתי טוב. לא כמו לפני התוכנית, שהאוכל היה בלי גבולות אבל גם לא כמו בבית שבו אני מקפידה יותר.
    אם היו דברים שממש אהבתי, אכלתי אותם ולא התייסרתי עליהם.לא החשבתי אותם כמותרת, לא קיזזתי מול ארוחות אחרות.
    חשוב להקפיד על הוצאה קלורית יומית גבוהה, להיות פעילים, להקפיד ללכת את ההליכה היומית בחוץ או בחדר הכושר של המלון, לצאת לטיולים ולא רק בטן גב כל היום.
    בכל הנסיעות האלו לא קרה שהעליתי יותר מקילו או שניים ובאחרונה למרבה ההפתעה ירדתי קילו…
    אז בלי לחץ ותהני, מגיע לך.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני באותה “סירה” בסופ”ש נוסעת לשבועיים , וזה די מטריד עיניין האוכל . חנוש אמרה משפט חכם : בחרנו באורח חיים בריא. אשתדל לזכור זאת . הכי חשוב תהני מטיול ותעשי חיים , לא הכל אוכל בחיים :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

“לא כל יום פורים”. תהני מחו”ל (וכמו שנראה את נהנית מאוד! :צוחק: ).
    עיזבי את חישובי הקלוריות. נסי לעמוד בפיתויים כמה שאפשר, אבל גם אם לא – לא נורא.
    תחזרי אלינו ותתחילי שוב בתוכנית.

:אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כבר כתבו לפניי ואת תבחרי איזה עצות כמובן לקחת או לא, כי קיבלת עצות לכאן ולכאן.

אני ממליצה לך בתוך השפע למצוא את הבחירות הנכונות. ללכת על הדברים הבאמת מיוחדים שאין לך בארץ. קורנפלקס?? את זה את יכולה לאכול גם בארץ כל יום. נכון שבכמויות קטנות יותר אבל לא שווה את זה. תבחרי לאכול באמת את המאכלים המיוחדים שלא תוכלי למצוא בארץ ולהנות מהם.

אני בדעה שאפשר לשחרר את הרסן בחו'ל אבל כמובן שלא צריך להגזים, כדאי לנסות לשמור על ארוחות הביניים כי זה שומר על רמה מסוימת של שובע ומסגרת של ארוחה כל 3 שעות וככה לא יוצאים לחלוטין מהמסגרת ומהתכנית וגם זה ממזער את הנזק. ובסופו של דבר, יש לך שבועיים וקצת, גם אם תתפרעי אז תעלי קילו ממוצע לשבוע. מהניסיון שלי מה שעולה מהר גם יורד מהר.

הכי חשוב שתיהני.

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות