חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה אני בת 16 ..ילדה מלאה אך לא שמנה ..יש לי לרדת בסביבות ה9-10 קילו ..אז הבעיה שלי היא ככה ..שאני יורדת קילו שתיים אני רואה או חושבת שאני רואה את השינוי על עצמי ופתאם אני מרגישה שטוב לי ככה וזה מספיק בשביל להיות ר״רזה ״וכבר בנות מהכחתה מחמיאות לי ומסביבי זורקים מחמאות דלא תמיד באמת עוזרות לי..אני רוצה להיות רזה ולהיות עם גוף יפה לחתונה של אחותי וולהמשך החיים בשביל להרגיש טוב עם עצמי אני לא יודעת מה לעשות אם זה ואני לא מוצאת את הפיתרון לעליית המטויבציה שלי..אשמח לתשומת לב ולגעות ורעיונות ..תודה מראש 🙂

אלמוני
    לא פעיל

גם אני כל פעם שהצלחתי לרדת 2-3 קילו הרגשתי הרבה יותר טוב עם עצמי אז הרשתי לעצמי להפסיק לשמור ולאכול יותר…דבר ראשון אני ממש ממליצה לך להצטרף לקבוצה של חלי לפי מה שידוע לי יש גם קבוצות לנוער ושווה לך לברר כי הקבוצה נותנת המון המון מוטיבציה ותמיכה וגם מלמדת אותך איך להתנהג עם אוכל שגם בעתיד תוכלי לשמור על המשקל…
    דבר שני יש לך יעד החתונה של אחותך וזה תמיד עוזר כשיש מטרה.. הצעה שלי לכי לסיבוב קניות ותחפשי לך שמלה או בגד שממש תרצי ללבוש לחתונה ותקני אותו במידה שאליה את רוצה להגיע וכל פעם שתפתחי את הארון או שתרד לך המוטיבציה תנסי למדוד את הבגד וזה יחזיר לך את הרצון להיכנס אליו…אני עשיתי אותו דבר עם ג'ינס שממש אהבתי בהתחלה הוא בכלל לא עלה עד למעלה ועכשיו הוא עולה אבל עדין לא נסגר :)וזה ממש עוזר לי… שיהיה לך בהצחלה!!

אלמוני
    לא פעיל

אל תהיי בגישה של אם אני לא אצליח….תגידי לעצמך שאין שום סיכוי שאת לא מצליחה וזה קטן עליך!!! אם באמת תאמיני בעצמך שאת יכולה את תצליחי בגדול זה הכל בראש..!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות