- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/07/2015 בשעה 13:33 #122714אלמונילא פעיל
אני כבר 3.5 חודשים בתוכנית המופלאה הזאת.. וכבר השלתי חצי מהמשקל שאני צריכה (16 קילו) ובשלושה שבועות האחרונים אני תקועה על אותו משקל (זה משחק נדנדה על 300-400 גרם) המוטיבציה שלי קצת נתקעה או אפילו ירדה מבינת התפריט- הכוונה שאני קצת “מעגלת ומגדילה” את הכמויות, פוחת מקפידה על שתיית מיים לפני ואחרי.. ומצד שני קיבלתי “זריקת מוטיבציה” רצינית לגבי ספורט ותרגילים של עיצוב וחיטוב הגוף ועל זה אני מאד מקפידה… אני מנסה כל יום להגיד לעצמי שהיום אני עובדת “לפי הספר” ונצמדת לתפריט וזה קצת מצליח וקצת מתפקשש… איך אני יכולה להזיר לעצמי את המוטיבציה ההתחלתית??? זו שגרמה לי לרדת קילו או קילו + כל שבוע…?? :לאמבין: :לאמבין: :לאמבין: :עצוב: :עצוב:
12/04/2019 בשעה 7:41 #122715אלמונילא פעילאולי לגוף שלך מתאים חצי קילו בשבוע?
מה שתלוי בך – ואת יודעת איפה את מעגלת פינות – תגייסי את עצמך ותמשיכי להקפיד כמו בהתחלה. בסדר… היו כמה ימים שחיפפת… הם לא רלוונטיים יותר. רק היום תיצמדי לתכנית. תדייקי עד הכף האחרונה.
כל הכבוד לגבי הספורט – לא מובן מאליו. אבל איזה כייף זה? נכון, אף פעם לא בא להתחיל אבל כמה זה כייף אחרי שאת כבר בתוך האימון ובסופו? אין על ההרגשה הזו של האנדרופינים שמשתוללים בגוף ועושים נעים למצב רוח :מאושר: :מאושר:
תחליטי שאת מיישמת כל מה שלמדת . תסתכלי רגע אחורה. תעצרי שניה . תגידי לעצמך תודה על התהליך שעברת ותמשיכי הלאה בשיא הכוח. תרתמי את המוטיבצייה שלך (היא שם אייפשהו מסתובבת. הרי ירדת בשלושה וחצי חודשים 16 קילו!!!!)
מה שבידיים שלך ובשליטתך – את יודעת ומה ואיך שהגוף שלך בוחר לתרגם לך את המאמצים שלך (עצה שלי) קבלי באהבה. מתאים לו השבוע לרדת רק חצי קילו. תגידי תודה . יש בנינו כאלה שהיו מתות לירידה של חצי קילו. ולא משנה כמה הן שוקלות. הרי בסופו של דבר אנחנו עומדות מול המראה לבד.
חוץ מזה , שירידה של חצי קילו בשבוע = 2 קילו בחודש = 8 חודשים = 16 קילו. לא תקחי בשתי ידיים?
12/04/2019 בשעה 7:41 #122716אלמונילא פעילאני מציעה לך לשכוח מה16 קילו הללו.. גם אני הייתי מסתכלת ככה וזה נורא ייאש אותי..
וכמו שהמנחה שלי אומרת: תחשבי שבכיתה א' היו אומרים לך שיש לך עוד 12 שנים ללמוד.. היינו כולנו בורחים מבית ספר..
אז לא ייקח לך 12 שנים.. אבל תעזבי את הזמן.. אם את יודעת שאת בתכנית עכשיו לכל החיים (אם לא.. אז תפסיקי כי זה לא עובד) אז מה אכפת לך כמה זמן זה ייקח? פשוט תעשי תוכנית ותהני מעכשיו.. תכיני לך פשטידות שוות, חביתות טעימות, עוגות מגניבות.. תשקיעי! יהיה לך כיף! אני הכנתי השבוע עוגת טחינה.. אני כל היום מחכה לשעה שאני אוכלת ממנה.. הכנתי אתמול מג'דרה ממש טעימה וגם לה אני מחכה! בקיצור.. תשקיעי באוכל ויהיה לך כיף יותר! וגם פחות תוכלי לחרוג.. פשטידה שמוכנה כבר אין איך לחרוג בפחמימה או בחלבון..בהצלחה בובה
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.