חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי עשרה שבועות בתכנית, ירידה של 8.100, לפתע השבוע עלייה של 200 גרם. פעם ראשונה שהמשקל מראה עלייה ולא ירידה.

אבל, אני חייבת להגיד שאולי טוב שהייתה לי את העליה הזאת, כי זה קצת ניער אותי והביא אותי למסקנה והחלטה שאני חייבת להתיישר בחזרה. אז כבר יומיים אחרי העלייה שאני ממש לפי הספר ובלי גניבות. ואמנם יש עוד חמישה ימים לשקילה הבאה אבל אני ממש מקווה לראות תוצאה יותר חיובית (למרות שיותר נכון במקרה שלנו להגיד תוצאה שלילית). :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

כמה אני מבינה אותך, או נכון יותר “הבנתי – בעבר”.
    אני זוכרת את הפעם הראשונה(אני חושבת שגם היחידה שיצאתי “מבואסת” מהקבוצה. אחרי קצת יותר מחודשיים, ירדתי “רק” 500 ג'. ישבתי עצובה במפגש, הלכתי לישון עצובה, קמתי בבוקר עצובה ורק במהלך היום שלמחרת השקילה הבנתי שזו טעות, הרי ירדתי במשקל וירידה ממוצעת אז למה העצב? מאז כמובן שהיו לי גם “עליות יפות ומכובדות”, במאי אסגור 4 שנים בתוכנית, אני בשמירה אחרי ירידה של 39 ק”ג.עדיין זוכרת את אותו היום (“רק” 500!!!!) היום כמעט מתביישת שהרגשתי כך.
    הכי חשוב, לעקוב ברמה חודשית. השקילה השבועית תורמת בכך שמשאירה במסגרת כל הזמן, מדידה נכונה היא בפרק זמן של חודש. הרי אפילו עם שתית מאוחר יותר וקרוב לשקילה והגוף שלך אגר מעט נוזלים (כוס מים של 200 מ”ל = 200 ג') המשקל יכול להראות עליה.
    ירידה של מעל 8 קילו בחודשיים וחצי זה נפלא!!!
    בהצלחה בהמשך.
    החיוך עם הקריצה מעבר לפינה – זה המספר 10 ששמח לקראת בואך
    יום נפלא ושבוע קסום :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

עמית יקרה,
    חלק מהתהליך זה מדי פעם עליות ומדי פעם דריכה במקום.
    העיקר להיות בתכנית ו…להיות אופטימית 🙂
    זה שאת עם הפנים קדימה מודעת ל”גנבות” חוזרת ל”ספר” וממשיכה הלאה זה אומר שאת בדרך הנכונה!
    מחזיקה לך אצבעות וכמו חדוה מחכה לעידכון הבא…
    את קרובה כ”כ “לסגור עשיריה” :מאושר:
    בהצלחה
    רחלי ו.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות