חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שירדתי כ18 ק”ג ומקבלת מחמאות מכולם . יש לא מעט אנשים “מעצבנים” שאומרים לי “מספיק , את דחליל” .”זה יותר מידי ” .” את רזה מידי ” וכו' ( צרות של “עשירים” אמנם אבל לי זה מאוד מפריע..) , אני בכל אופן לא מרגישה ” רזה מידי ” ורוצה לרדת עוד 3-4 ק”ג בשביל ההרגשה הטובה .. ובנוסף עדיין לא הגעתי למשקל היעד . גם ככה זה לא קל להתמיד ולהלחם בקלוריות אז יש את האנשים המעצבנים האלה שאת צריכה להתמודד איתם .. למשהו יש עיצה לתת , איך מתמודדים עם אותם “יצורים ” ?
    תודה.

אלמוני
    לא פעיל

לא סתם כינית אותם יצורים.מעצבנים .את כועסת עליהם עושה רושם כי בהרגשה שלך הם מנסים להחזיר אותך למקום שממש לא בא לך עלייו בטח לא כעת שאת נמצאת בתחושה כל כך טובה עם עצמך.
    ירדת 18 ק”ג שאפו זו תחושה מדהימה!!
    נסי רגע לשנות גישה כלפיי אותם אנשים ולהבין שהם לא רוצים ברעתך ואולי זה מתוך דאגה.
    את לא חייבת לענות להם כשהם אומרים לך את מה שהם אומרים.לפעמים אפשר פשוט להקשיב.
    ואת מתוך המקום שלך של השלמות עם התהליך של התובנה שאת נמצאת במקום בטוח.
    שאת נמצאת באורח חיים נכון עבורך.תגידי לעצמך זה בסדר שהם אומרים לי.הם דואגים לי אבל ת'כלס מי שדואג לעצמו זו אני.ואני יודעת מה אני עושה.אני יודעת שאני מספקת לעצמי את הדלק הנכון עבור גופי.
    אז בקיצור “שיגידו” את מהיום והלאה תחליטי איזה פרשנות לתת למה שהם אומרים.
    תצליחי בהמשך 🙂

אלמוני
    לא פעיל

🙂

אלמוני
    לא פעיל

יש כאלה שקשה להם לפרגן. (קנאים למינהם) ואז הם מגיבים בדרך הפוך על הפוך. את מנצחת, ואת קחי כל תגובה כמחמאה. אם המדריכה חושבת שעדיין את יכולה להוריד 3-4 קילו, אז תורידי ותהיי גאה במי שאת. ותפסיקי להלחם תהני כבר מהדרך ומהתוצאה. המשך הצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות