חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייתי בקבוצה לפני כשנה וירדתי כ-18 קילו. עליתי 7.7 קילו מאז הירידה ועכשיו התחלתי את הדיאטה באופן עצמאי. אני כבר שבוע בדיאטה וירדתי 3 קילו (היום נשקלתי). אני רוצה לשתף אתכם לא בשביל לקבל ממכם פידבקים, אני אישית מאוד גאה בעצמי שקמתי ואמרתי הגיע הזמן שנעשה משהו בנוגע לגוף שלי. ללכת לחנות בגדים ולמדוד בגדים ולהתבאס כל פעם מחדש לא נעים בכלל. אבל בחרתי לשתף בשביל לעודד אתכם . אתמול גיסתי הכינה חמין מדהים עם ג'חנון. בדרך אמרתי לעצמי שאין מצב שאני נוגעת בזה. אני יאכל רק ביצה עם קצת סלט. אבל בסופו של יום לא יכולתי לעמוד בזה. ישבתי ואכלתי צלחת- אכלתי חתיכת בשר, ביצה קשה, 6 כפות חיטה ואת החמין עצמו, את הג'חנון לא הרשיתי לעצמי, דבר שעד לפני שבוע אכלתי ממנו 2 בשבת. היה לי קצת ייסורי מצפון על כל מה שאכלתי, קיזזתי לעצמי בערב (למרות שאני יודעת שזה לא מומלץ בדיאטה), המסקנה היא שגם אם לפעמים אנחנו חוטאים לא נורא, לא להתייאש ולהגיד אם כבר אכלתי אז אני יאכל גם את זה וגם את זה… ואז למעשה להישבר. אם עזרתי למישהי ולו אחת עשיתי את שלי… אל תתייאשו, דבקו במטרה, אנחנו עומדים לפני הקיץ וכל ירידה, אפילו הקטנה ביותר נותנת מוטיבציה ענקית :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

וכל הכבוד על העמידה מול הג'חנון. אני הייתי מתענה נראה לי… יאמי – ג'חנון…
    למה כל הדברים הטעימים האלה כל כך משמינים??? :כועס:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות