חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לפני מספר חודשים חדורת מוטיבציה החלטתי לעשות את התוכנית של חלי לבד. התחלתי ושמרתי ולא הייתי שלמה הרגשתי זוללת יותר מידי למרות שניסיתי לשמור על הכללים. אחרי שבועיים של ירידה קטנה נשברתי פה ושם הרגשתי קשה ניסיתי לשתף ולא מצאתי את עצמי והכל השתבש. ההחלטה לרדת לבד היא שרציתי רק להוריד 7 קילו שנדבקו לאזור בטן ישבן ירכיים והרגשתי שהבגדים צרים בטן בולטת – לא אהבתי את עצמי במראה. שום בגד לא ישב עלי נוח.
    פרט לכך קבוצת התמיכה באזור היא רק בימי רביעי בו אני לא פנוייה כל היום (עובדת פיצול)
    לפני כשבועיים הלכנו לאירוע משפחתי, וכמו שקורה ראיתי את התמונות אחרי וממש לא אהבתי, זאת לא אחת שאני רוצה להיות. ישבתי בסוף שבוע על כל סיפורי ההצלחות ועל כל המאמרים ועל כמה שהיה אפשר בתמיכה הכללית והמקצועית . הדפסתי חומר, מתכונים תפריטים – בניתי לי קלסר של חלי ממן – ויצאתי לדרך חדשה. כדי לא ליפול בהרגשה החלטתי עם עצמי לא להשקל בשבוע הראשון אלא רק לאחר שבועיים. והבוקר עם חששות כבדים והרגשה של נפיחות(שנראה לי שבאה מכמויות המים והירקות שאני אוכלת) עליתי על המשקל וגיליתי שירדתי 2 קילו. כדי לאמת את המשקל המתנתי 2 דקות ועליתי שוב ואז חיבקתי את הגולם וביקשתי ממנו חברות .
    שמחתי לדעת שלמרות שאני עדיין לא מרגישה חיצונית את השינוי פרטי לשינוי בתזונה, הגוף התחיל לקבל את השינוי.
    אני חייבת להתמיד ולא להשבר ואני מארחת בחג את כל המשפחה לכל החג עד שבת ומתפללת ומקווה שאצליח לעמוד בתפרטים שלי – אני הולכת להפציץ אץ השולחן בסלטים חינמיים ובירקות בתנור
    וכאן אני מבקשת גם מכן בנות יקרות חברות את תמיכתכן ומקווה להיות גם חלק מההצלחות של חלי :מאושר: 😉

אלמוני
    לא פעיל

אנחנו הקבוצה שלך!
    כבר מאמצות אותך ובחיבוק ענק.
    הכנת לך קלסר חלי ממן – משמע את ממש בעניין! להשיג את היעד. שאפו לך!
    לא פשוט להיצמד לתפריט ולהתמודד ללא קבוצה אבל אנחנו כאן לעזור לך ולתמוך בכל שתבקשי.
    בהצלחה יקירה

אלמוני
    לא פעיל

:שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

מצד אחד הצלחת לגרום לי לגמוע מהייאוש
    מצד שני הצלחת לי לגרום לי להעריץ אותך על הנחישות, על ההדפסות, על החיפוש, החיטוט, הקריאה..
    מצד שלישי גרם לי לצחוק כשחיבקת את הגולם.

כל הכבוד לך!!!
    הסבלנות וההתמדה משתלמים! 2 ק”ג זה אחלה.

תמשיכי ככה.
    בהצלחה :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות