- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
31/07/2012 בשעה 20:11 #203944
אלמוני
לא פעילאומנם זה היה שבוע שעבר בשקילה שבוע ראשון שלי הגעתי להישקל והופתעתי לגלות שהורדתי 3 קילו ו200 גרם שמחתי כמו לא יודעת מה וממש הלכתי לפי התפריט רק שבקבוצה איתי ישבה “יפת נפש ” שאמרה ואני מצטטת:”לא יכול שהורדת ככה בטוח אכלת רק כרוב מאודה זה לא הגיוני” אני אחת שבדרך כלל עונה אבל אבל בגלל שזה נושא רגיש אצלי שתקתי נזכרתי בזה כי מחר שוב שקילה ופשוט לא בא לי על החוסר פירגון הזה אז מקווה מחר לרדת שוב יפההה
14/04/2019 בשעה 2:27 #203947אלמוני
לא פעילאת הולכת לפי התוכנית – ויודעת את זה, זה מה שהכי חשוב.
כחלק מהתהליך למדתי שלא תמיד כולם יפרגנו ויהיו גם כאלה שיקנאו-כי זו דרך העולם.
שימי את עצמך במקום הראשון-תתפארי בהישג המדהים שלך-כי באמת מגיע לך,עזבי אותך מהאנשים חסרי הפרגון שקיימים בעולם..אחרי הכל-הפסד שלה שהיא כזאת, לא ככה?!
חייבת לנו עדכון מחר! :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 2:27 #203949אלמוני
לא פעילתתרכזי בעצמך. הנשמות הטובות יכולות לדבר עד מחר.
מחכים לעדכון.
14/04/2019 בשעה 2:28 #203950אלמוני
לא פעילאלינור יקירתי שימי …..אחד ענקי. את יצאת מלכה ירדת וואוו כל הכבוד לך שאפו. שימותו הקנאים. תשמעי מה קרה לי..גם אני בשבוע הראשון אצל חלי ממן ואתמול נשקלי ירדתי 1.700 ורצתי לספר ל”חברה” שלי המנוולת התחילה להגיד לי אל תתלהבי תדעי לך שעוד תעצרי בירידה אין מצב שתרדי כל הזמן…תשמעי רציתי לחנוק אותה וצרחתי עליה ושאלתי אותה למה היא כזו רעה? למה את לא מפרגנת כל הבנות הסתכלו עליה וראיתי שרוצים להוריד לה את הראש. אני נורא נבהלתי ורצתי למנחה ושאלתי אותה האם זה נכון שיש מצב שלא יורדים למרות ששומרים. היא ברוגע הסבירה לי שגוף האדם אחרי כמה שבועות של דיאטה נכנס קצת למיגננה והוא לא נותן להעיף את השומנים בקלות. אבל…הוא בסוף מתרגל והירידה ממשיכה עוד ועוד למטה. נשמתי עמוק חזרתי לחברה שלי . אמרתי לה נכון את צודקת אבל …היה מיותר בשלה הזה להגיד לי. יכולת לתת לי להישאר בהיי מהירידה. אזזזזזזז לצערנו יש כאלה שקשה להם לפרגן מהבטן מהלב. מסכנים. בכל מקרה אלינור תכתבי לי כמה ירדת בשבוע הבא וגם אני אעדכן אותך ככה בשביל שמנפרגן אחת לשניה. לילה טוב אשה מצוינת :מאושר:
14/04/2019 בשעה 2:28 #203951אלמוני
לא פעילמחר אחרי שתהיי מרוצה מעצמך ותרדי מחוייכת מהגולם וזה לא משנה מה הוא יראה כי את יודעת שאת עבדת קשה השבוע ועשית כל מה שאת יכולה פלוס פלוס פשוט תחייכי ותגידי כמה המרק כרוב ערב לחיקך וכמה היה קל לעבור את השבוע בזכותו וגם בזכות הסטיק העסיסי והפשטידה …וככה שיהיה לי טוב ונפלא אני מאושרת הורדתי שלוש ק”ג מאתיים ממשקלי .
היי גאה התוצאה היא רק שלך אנחנו מחבקות ומפרגנות מכאן.
:אוהב: :אוהב: :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.