חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי היום ישבתי וחשבתי איזה מזל שמצאתי את הדיאטה של חלי ממן. אני כל כך מאושרת..
    לפני 10 חודשים עמדתי לפני ניתוח קיצור קיבה שביטלתי ברגע האחרון לטובת זה שאני אנסה בכוחות עצמי. מהתאריך ה-20/6/12 עשיתי את “דיאטת האושר” היא לא ממש הייתה אושר אבל עשיתי אותה בלי לזוז מילימטר וירדתי עד ה-6/9/12 10 קילו. הייתי ממש שמחה אבל אף אחד לא ראה כי היה לי (ועדיין יש לי) עודף משקל גבוה שאז עמד על 57 קילו, ואני רק בת 17 וחצי..
    נכנסתי לשנת הלימודים האחרונה שלי ו”דיאטת האושר” לא התאימה לי למערכת השעות אז חזרתי מבית ספר ואני זוכרת שנכנסתי לאתר של מאקו ונתקלתי בסיפור ההצלחה של חני קורצי שעשתה את הדיאטה של חלי ממן..הייתי בשוק מהשינוי וישר חיפשתי באינטרנט “חלי ממן” ויום אחרי התחלתי אותה (זאת אומרת מהתאריך ה-7/9/12 ועד היום) סה”כ עד היום כולל דיאטת האושר ירדתי 33 ק”ג נשאר עוד 24.. ואנשים ממש מתלהבים מהתוצאות.. אני שמחה שאני כל כך מחוייבת לתהליך למרות התקופה האחרונה מתחילת חג פסח ועד שבוע הקודם שהייתי נופלת ונשברת כל הזמן והיו עליות וירידות אני מקווה שחזרתי לעצמי בכל הכוח ! אני באמת חושבת שזו דיאטה מדהימה ואני רוצה לדבוק בה כל החיים ! לכל החדשים והחדשות בהצלחה זה אפשרי :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על ההתמדה, הכי חשוב להיות ממוקדים במטרה :מאושר: בהצלחה בהמשך הדרך…

אלמוני
    לא פעיל

יש לך טיפים?

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד! טוב לשמוע . גם אני שמחה מאד שמצאתי את הדיאטה וקבוצת התמיכה של חלי ממן. אני ממש נהנית מהתהליך ולומדת יותר ויותר עד כמה זה אפשרי..(:
    בהצלחה טוטי בהמשך התהליך… ולכולן וכולם בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

נהניתי לקרא את דברייך
    כל הכבוד לך על הנחישות וההתמדה ואין ספק ההצלחה
    תמשיכי להאמין בעצמך ולרצות , כמובן להמשיך לעשות ואת פורצת את כל הגבולות
    כל הכבוד לךךךךךךךך
    בהצלחה בהמשך

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך..
    אני הייתי 100 קילו בגיל 14, אז אני מבינה לחלוטין את כל התסכולים והקשיים.
    שמחה לשמוע שמצאת את הדרך שלך (לכל אחת מתאימה דיאטה שונה).
    תמשיכי בדרך המלך! זה שווה את הביטחו שעולהן, ההרגשה הטובה, המחמאות והחיוך!!!
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

טוטי היקרה
    מה אני גאה בך!!! וטוב שהגענו הנה
    אני אמנם בתחילת הדרך אבל מזדהה איתך המון… את הכאפה למשקל נתלת ספרתי קבלתי כשהרופאה המליצה לי על ניתוח והציגה את זה ממש כתרופת פלא, יצאתי בוכה וחשבתי על הרע שעוללתי לגופי היקר, על שממש בגדתי בו! אז שתינו בחרנו בפתרון הבריא וכמוך גם הסיפור של חני והתמונות המהממות שכנעו אותי להגיע סופסוף לקבוצה- משהו שהייתי אנטי אליו במשך שנים…
    אני מאחלת לכולנו ולך כמובן הצלחה ואני מאמינה בך שתגיעי ליעד! תזכרי תמיד את ההשג המדהים שלך ואל תתקטנני עם הגוף על מה שנשאר!
    נשיקות ומברוק :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם על הירידה ועל הדבקות במטרה וגם על זה ששיתפת למען אחרים.
    זה בהחלט מעורר חשק ואהדה!

אלמוני
    לא פעיל

קראתי הרבה פעמים את ההודעות שלך בפורום לא תיארתי שמדובר בילדונת בת 17
    ההודעה שלך שרשמת…צריכה לפרוק… נותנת כל כך הרבה כוח, היא כל כך חשובה שבנות/ נשים אחרות יקראו. את אלופה אמיתית ואני מעריצה אותך!!!!
    אין לי ספק שתהיה סיפור הצלחה מאוד גדול בחלי ממן.
    כ ל ה כ ב ו ד !!!!!!!!!
    רווית

אלמוני
    לא פעיל

צרפי תמונות של לפני ואחרי…שנהנה!

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות