חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי היום ישבתי וחשבתי איזה מזל שמצאתי את הדיאטה של חלי ממן. אני כל כך מאושרת..
    לפני 10 חודשים עמדתי לפני ניתוח קיצור קיבה שביטלתי ברגע האחרון לטובת זה שאני אנסה בכוחות עצמי. מהתאריך ה-20/6/12 עשיתי את “דיאטת האושר” היא לא ממש הייתה אושר אבל עשיתי אותה בלי לזוז מילימטר וירדתי עד ה-6/9/12 10 קילו. הייתי ממש שמחה אבל אף אחד לא ראה כי היה לי (ועדיין יש לי) עודף משקל גבוה שאז עמד על 57 קילו, ואני רק בת 17 וחצי..
    נכנסתי לשנת הלימודים האחרונה שלי ו”דיאטת האושר” לא התאימה לי למערכת השעות אז חזרתי מבית ספר ואני זוכרת שנכנסתי לאתר של מאקו ונתקלתי בסיפור ההצלחה של חני קורצי שעשתה את הדיאטה של חלי ממן..הייתי בשוק מהשינוי וישר חיפשתי באינטרנט “חלי ממן” ויום אחרי התחלתי אותה (זאת אומרת מהתאריך ה-7/9/12 ועד היום) סה”כ עד היום כולל דיאטת האושר ירדתי 33 ק”ג נשאר עוד 24.. ואנשים ממש מתלהבים מהתוצאות.. אני שמחה שאני כל כך מחוייבת לתהליך למרות התקופה האחרונה מתחילת חג פסח ועד שבוע הקודם שהייתי נופלת ונשברת כל הזמן והיו עליות וירידות אני מקווה שחזרתי לעצמי בכל הכוח ! אני באמת חושבת שזו דיאטה מדהימה ואני רוצה לדבוק בה כל החיים ! לכל החדשים והחדשות בהצלחה זה אפשרי :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך מתוקה, את כל כך צעירה והיו לך החלטות חשובות לעשות אבל הנה ! עשית את ההחלטה הנכונה
    והיום את מבינה שהיא משתלמת.
    ואת יודעת מה החלק הכי יפה? שעשית את זה ל ב ד ! בלי ניתוחים, בלי כדורים, ובלי שטויות

אני מאחלת לך שתתגייסי לצבא במשקל היעד שלך ותהיי חיילת חתיכה ויהיה לך חבר קרבי וחתיך עוד יותר :אוהב: 🙂 :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות