חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שזה לא הפורום המתאים…אבל אתם המקום שהכי נוח לי לפרוק ולשתף…

היום בחגיגות העצמאות אירחנו בביתנו את ההורים שלי ואת ההורים של בעלי – עשינו על האש כמו כולם.

אמא שלי שגילה כגיל המדינה בדיוק – נחנקה מסטייק קשה שלא הצליחה לבלוע – אבל נחנקה ממש ! כמה שניות ארוכות – אולי אפילו דקה – אני היחידה שראיתי אותה וחשתי את מצוקתה, צרחתי וקיפצתי וקראתי לכולם – ניסיתי לעשות לה היימליך ולא הצליח…אבא שלי עשה לה היימליך חזק יותר…ועברו השניות שנראו כמו נצח…דמיינתי את הרע מכל מתרחש מולי נגד עניי… ואז – ברוך השם היא הקיאה את החתיכה וניצלה 🙂

אלוהים , כמה נורא זה היה וכמה תודה שזה נגמר טוב…הקלות שבא אנשים יכולים להעלם משטות היא פשוט לא נתפסת..

פחדתי – הרגשתי רגשות אשם, אני אירחתי ואני הבאתי את האורחים הנוספים – שאולי הלחיצו את אמא שלי מלהתנהג כרגיל – היא התביישה להשתעל לידם ולכן לא השתעלה את השיעול הראשון שהיה יכול למנוע מכל הסיפור הזה להתרחש…היא העדיפה לנסות לבלוע את הגוש הקשה של הסטייק למרות שהרגישה באי נוחות..

על מה אני עדיין רועדת…נראה לי על עצם החוויה הקשה לראות את אמא שלי במצב של חוסר שליטה – קוראת לעזרה בכל שפת גוף אפשרית.

ואם יש שם אל אחד..שדואג לנו שם מלמעלה..אני רוצה למסור לו תודה !
    תודה ששמרת על אמא שלי בחיים !

אלמוני
    לא פעיל

נשמע מצמרר .
    העיקר שהכל בסדר, שהנורא מכל מאחור …
    אל תרגישי רגשות אשם לשווא, יכול להיות שהיא פשוט לקחה חתיכה גדולה, פשוט קפץ לה בגרון ועוד אין ספור סיבות .
    הסתכלי על חצי הכוס המלאה שזה מאחורייך ומאחורייה,
    שהכל בסדר .

אלמוני
    לא פעיל

צריך לברך ברכת הגומל.

שיהיה רק בריאות.

אלמוני
    לא פעיל

וחוסר אונים… העיקר שהכל נגמר בטוב…

ברור שאת לא אשמה ואת גם לא צריכה להרגיש כך… אני מקווה שמאז כבר התאוששת ומרגישה יותר טוב…

טוב שפרסמת זאת כאן באתר כדי שכולם ילמדו שחס וחלילה עם קורה כזה מקרה לא להתביש ולהשתעל ולעשות כל מה שצריך כי, באמת, החיים הם מעל הכל והם הכי חשובים….

שולחת לך חיבוק ענק…

:)) רבקהל”ה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות