- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/01/2017 בשעה 20:44 #107070
אלמוני
לא פעילמעניין אם רק לי זה מפריע חחח
אני מרגישה שהפורום מתחלק ל2- בנות שכל הזמן שואלות שאלות,פורקות ושופכות את הקשיים שלהן,כל הזמן רק כדי לקבל חיזוקים ותמיכה…
וסוג נוסף שכל הזמן מייעץ,עונה על השאלות,עוזר,תומך,נותן טיפים- במילים אחרות מתייחס ורואה את האחר…
אני יחסית ותיקה כאן והכי בכיף עונה על שאלות ומייעצת ואני גם נהנית לעזור זה חלק מהעניין של הדדיות.
ויש בנות ששמתי לב שלא רואות את הבנות אחרות -נגיד ראיתי בנות שתמיד עונות ועוזרות לאחרות מתפרקות כאן ולבנות האחרות יותר חשוב לדעת אם משהו מסוים חורג או שהוא בתוכנית מאשר לתמוך ולעוזר לאותה אחת שקשה לה…
אני מדברת עכשיו בשם עצמי בלבד ואם יש עוד בנות שמרגישות ככה אני אשמח לדעת שאני לא היחידה:)
בקיצור אני עושה את זה הכי בכיף אבל אי אפשר רק לקבל ולקבל כל הזמן…ועכשיו בטח חלק מהבנות יגידו שהן לא יודעות לענות על שאלות של אוכל והן לא בקיאות בתוכנית מספיק בשביל לענות אבל לא על זה אני מדברת..כי בשביל לתמוך ולעזור לבנות אחרות לא צריך ידע או ותק צריך פשוט תשומת לב,רגישות ולראות את הבן אדם שעומד מולך …
אני לא אומרת את זה כנזיפה …פשוט לפקוח עיניים;) 😉
ואם היה לכן ספק אוהבת את כל בנות הפורום המקסימות! שיהיה לכן אחלה סופ”ש :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:36 #107072אלמוני
לא פעילאבל גם אני מרגישה כך. לא בטוחה שאני מספיק עוזרת לכולם(ברבית-את באמת לדעתי היחידה שעוזרת לכולם תמיד (תמיד,מדגישה)ובכיף)
אני לפעמים חושבת שאולי אני לא מספיק עונה,אז כשאני מרגישה חולשה ורוצה חיזוק,משתדלת מאוד לפני שאני כותבת על עצמי ועל הבעיות שלי להגיב לעוד בנ-ות על שאלות שלהן והתמודדויות. אני חושבת שכך נכון לעשות. רוצה עזרה?-תעזרי גם את ויעזרו לך,ככה זה עובד.
ולא נעים לומר,לא תמיד אני מקבלת תגובות עזרה..
אני לא מתלוננת,אני יודעת שלא תמיד אני עונה(אם מפאת קוצר בזמן) אבל כשאני כן כותבת פוסט או שאלות- אני כן מצפה לתגובות. וכן,זה לפעמים קצת כואב שלא עונים או מגיבים..
בכל אופן,
אני יודעת שלא לכולן קל להציב את האחרות במרכז,וזה לגיטימי. קל לנו לחשוב יותר על עצמינו(וגם אני כמובן לא מושלמת,כלל וכלל לא)
אבל בואו נחשוב כולנו(ואני כוללת את עצמי כמובן) קצת על השניה,שכתבה וביקשה חיזוק/תשובה. אם יש באפשרותינו לעזור-אז למה לא? וגם כשאנחנו חלילה נהיה במצב של נפילה ןכד'-גם לנו יענו ויתמכו ויעזרו.
אני חושבת שזה יהפוך את הפורום לקסום עוד יותר :אוהב:
ערב נפלא לכולן,וזכורנה שכולנו שותפות לאותו מאבק :שמח2:11/04/2019 בשעה 23:36 #107074אלמוני
לא פעילאני חושבת שאני יכולה להשתייך לשתי הקבוצות.. בכנות לא תמיד אני מייעצת/ תומכת והרבה פעמים ממש זקוקה לחיזוקים.. אבל הרבה פעמים אני מפרגנת מהלב ומייעצת רק,בדברים שאני חושבת שאני יכולה לייעץ.. כלומר אם עברתי את הסיטואציה באופן אישי או מכירה הרגשה מסויימת.. בכ”א לא יוצא לי הרבה להיות כאן בזמן האחרון אבל כשאכנס אשתדל יותר להיות עירנית לסביבה :לשון:
תודה שהערת את תשומת ליבי בעניין :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: שבת מבורכת11/04/2019 בשעה 23:36 #107076אלמוני
לא פעילתמיד תצאי מנקודת הנחה שכל אחת כאן עושה מה שהיא יכולה הכי טוב שיש,כי זה מה שהיא יודעת ומכירה.
אני בטוחה שלאף אחת כאן בין אם ותיקה או חדשה לא הייתה כוונה לבוא לכאן רק לפרוק ולא לתמוך.
תביני, אנחנו אנשים שונים אחד מהשני, מה שמובן מאליו לך או לי או למישהי אחרת לא בהכרח מובן לאדם השני..
את למשל מאוד אוהבת לתת מענה לכל אחת ואחת ולתת לה את כל תשומת הלב שאת יכולה, ומישהי אחרת היא לא בהכרח כזו..
אני אומרת, לא כדאי לעשות השוואות .. כי בסוף צד אחד תמיד מרגיש מפסיד.
אני אומרת גם לך וגם לי ולכל מי שקוראת:
אם אתן רוצות לתת, פשוט תתנו, בלי לצפות לתמורה .. זו נתינה אמיתית.
אני אוהבת כאן את כולן ומקבלת כל אחת כמו שהיא גם היא פעילה יותר או פחות :אוהב:
שיהיה סופש נעים :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.