- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
25/04/2017 בשעה 8:05 #103808אלמונילא פעיל
אמרתי שאני מתחילה את התהליך ביום חמישי האחרון ומאז כל יום התחיל באכילה נכונה והסתיים בנפילות ואכילה מוגזמת ..
אני חייבת לתפוס את עצמי בידיים ולא לתת לעצמי ליפול, זה כל כך חשוב לי הירידה במשקל ואני לא יכולה לתת לזה להתפספס..
מקווה שהיום אצליח להתמיד :שמח1:11/04/2019 בשעה 23:02 #103810אלמונילא פעילאני גם בחודשים האחרונים מוותרת לעצמי. אבל אחרי העלייה בפסח השבוע פשוט הייתי עקשנית יותר מהגניבות הקטנות שלי . וזאת פשוט הרגשה מדהימה על המשקל אחכ.. בהצלחה :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:02 #103811אלמונילא פעילהיום תשתדלי להיות מדוגמת. ומשעה תשע בערב לסגור את הפה! אני גיליתי שזה ממש משפיע על התהליך.
עדכני ושתפי אותנו בכל קושי.
בהצלחה ענקית! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:02 #103812אלמונילא פעילברגע שאת יודעת מה עקב אכילס – הרגע הזה – השעה הזו שבה את זונחת את התוכנית וחוזרת להרגלים הלא טובים –
את יכולה מראש למנוע את זה.אצלי זה תמיד היה בשעה 14 במשרד – אחרי כל הפגישות והלחץ בבוקר שלא הכנסתי כלום לפה.. פתאום רעב גדול וצורך לנשנושים – שוקולד- קורנפלקס – עוגיות – שטויות..
ברגע שהתחלתי לאכול מסודר כל 3 שעות והרבה ירקות וחינמיים ומרק משביע בצהריים ולא להישאר רעבה עד 14 אז הרעב הזה נעלם
ולא היה עוד צורך לצאת מהמשרד לקנות שטויות ב 14.אצל בעלי זה למשל – כל היום הוא שומר ואוכל מסודר בעבודה.. ואז מגיע הביתה ב 18:30-19 מת מרעב.. עייף.. מותש וסחוט נפשית מהלחץ בעבודה – ואז הוא מתחיל לפתוח ארונות..בייגלה.. פסטרמה.. פיצוחים..
אז אני לפני שהוא מגיע מכינה לו סלט גדול חתוך עם טונה וביצה.. וישר שהוא מגיע שותה ואוכל ונרגע..
זה הכול תכנון מראש..
בהצלחה :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:02 #103814אלמונילא פעילבתור חברה שני דברים יש לי להגיד לך!
1. שאפו על זה שאת לא מוותרת וככה צריך! להישאר עם רעל בעיניים!
2. אני מבינה שזה חשוב לך הירידה (לכולנו 😉 ) אבל ברגע שיהיה לך בראש כל הזמן שאת חייבת לרדת במשקל זה לא יעזור, להפך זה רק יכניס את הגוף ללחץ כי הוא ירגיש שהוא במבחן כל הזמן…
תתכנני לך תפריטים מפנקים עם הרבה ירקות וחינמיים ואין לי ספק שתצליחי!
תתייחסי לזה בתור אתגר – לבנות לעצמך תפריט מפנק ואל תחשבי על הירידה כל הזמן, היא יכולה להגיע ברגעים הכי לא צפויים ומי כמוני יודעת!
את שמה לך כל מיני יעדים גדולים שמלחיצים אותך…
מה שאני למדתי ומנסה ליישם זה פשוט לאכול בריא, ליהנות מהאוכל -זה לא אומר לחרוג אבל לדעת שזה תהליך ואין שחור או לבן ואני יודעת שאם אני עובדת ומשקיעה אז הגוף מתגמל… הדוגמא הקלאסית שלי אלייך זה מה שהיה לי השבוע…
היה לי שבוע לא פשוט בכלל- מימונה עם ים דברים מתוקים וטעימים ולא נגעתי בכלו חוץ מאגוזים,שקדים,תמרים ועוגיות בריאות מפיצוחים, את המותרת עשיתי ממש מושחתת תחשבי טוסט עם אקסטרה גבינה צהובה ופסטו עם לימונדה וסלט עם רוטב וינגרט ובנוסף אכלתי לבד פנקייק שלם של חלווה ונוטלה ובנוסף טעמתי גם מהוופל והקצפת אה ושכחתי גם כדור של צ'אנקי מאנקי 😉 אז נכון שזאת מותרת מטורפת אבל ברגע שאני יודעת שנהניתי בה ושמותר לי מדי פעם גם שהמותרת תהיה מושחתת והרבה מעבר ל600 אבל התוצאה דיברה בעד עצמה…התאמנתי רק פעמיים שבוע שעבר בגלל המבחנים ובאמת שלא היה מושלם אבל תמיד היה לי בראש שאני נותנת לגוף שלי מה שהוא צריך ובאמת זכיתי לראות ירידה…
הנק' היא טיפה לשחרר בראש את המחשבה התמידית של ירידה במשקל ברגע שתשחררי יהיה לך הרבה יותר קל מבטיחה לך!
בהצלחה! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.