שלום לכולם אני די חדשה פה באיזור…
נעים מאוד אני מורן אני מעכו אני מתחתנת עוד 3 חודש אפילו פחות ואני חייבת להוריד במשקל בסביבות 10-15 קילו חובה עליי!!!
אני ממש בלחץ לא יודעת מה לעשות ת'דיאטה הזו,דיאטת כאסח רע לי שהעמסתי על עצמי את כל הקילוגרמים המיותרים האלו…
השאלה כמה אני ירזה אם אני יעשה ת'תוכנית+פעילות גופנית…
ישמח לקבל עזרה ממכם ויעוץ:)
תודה מראש…
ובהצלחה לכולם כל הכבוד לכם אתן היורדות בגדול שליי!
ראשית, כל הכבוד לך שאת מעוניינת להסיר ממשקלך מס' ק”ג, כי כשיש רצון הכל מסתדר! אני נמצאת בקבוצה כבר שלושה חודשים ומאד מרוצה, ממליצה בחום להרשם לאחת הקבוצות הקרובות לאזור מגורייך, אם את אכן מתגוררת בעכו אז יש שם קבוצה ובכדי לקבל פרטיים מדוייקים יותר תתקשרי למוקד: 1700507508 וכאן יש פורום מקסים, אוהב ותומך כך שגם תוכלי להעזר בכולם! שיהיה לך בהצלחה רבה! תמי
-א- בשעה טובה והרבה מזל טובבבבבבבב
והכי חשוב בלי לחץ זה לא יוסיף לך כלום רק בילבול..
כל מה שעלייך לעשות זה תפריט אבל מדוייק!!!
בלי לקזז ובידיוק !כל 3 שעות ארוחה שורפ ארוחה ושיש חילוף חומרים בגוף יש ירידה!! ומים כל הזמן מים !! ובהחלט הליכה תזרז לך ותעזור לך לירידה!! התוצאות לא יאחרו להגיע ..וחמודה כולנו כאן בישבילך ואיתך לעזור את בפורום כבר כך שאים יש לך שאלות מיקצועות יש לך את איה המקסימה שעוזרת כאן לכולם ויש את הפורום לשאלות מיקצועיות אז קדימה מאמי -3- חודשים זה דיי זמן לסלק עודפים וזכרי שלך יש מטרה בטוחה שתתמידי תצליחי ותיהי הכלה הכי יפה באותו יום!! באהבה מכל הלב וכאן לעזרתך בהצלחה רבה .. גלית..
היי מורניייי…
ברוכה הבאה לפורום:) אני שמחה שאת איתנו..
מזל טוב לחתונה !!
ראשית אני ממליצה לא להגיד “אני חייבת”..אלא להפוך זאת ל”אני רוצה” להוריד במשקל..זה יעזור לך..
שנית, אף אחד מאיתנו אינו נביא ולכן איננו יכולים לנבא כמה תרדי במשקל עד אז..אבל אני כן יכולה לומר שמי שעושה את התוכנית יכול לרדת בממוצע חצי קילו לשבוע, 2-3 בחודש..וזה רק הממוצע..:)
שלבי עם התפריטים שלנו, פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע ויהיה בסדר…ההרגשה שלך תהיה מדהימה..
בהצלחה, אנחנו פה