היי כולם.. אני נמצאת בקבוצות כבר שנה וחודשיים. במשך כל התקופה הזו עד אתמול ירדתי רק 6.800.. כבר 7 חודשים מתוך התקופה הזו אני נמצאת במצב של עלייה ירידה עלייה ירידה ונשארת כל הזמן באותו מישור. אפשר לומר שאפילו הגוף מתנהג כמו בשמירה. רק לפני שבוע התחלתי קצת ספורט ואני חושבת שאני די קרובה לסוף אבל כל העיכוב הזה..זה הגיוני? ניסיתי תפריט חורף ועליתי חזרתי לרגיל ואתמול נשארתי אותו משקל.. זה כבר מייאש מתסכל.. אני לא נשברת אני ממשיכה אבל וואלה כבר לא מבינה מה קורה איתי. יש לכם מושג למה זה ככה? אולי אפילו טיפים לגיוונים ועצות בנוגע לתפריט.. משו שיכול לשנות יש?
הק”ג האחרונים הם הכי עקשנים וקשים. אולי הגוף באמת התרגל לתפריט וטוב לו ככה… כל הכבוד שאת לא מוותרת. ספורט זה מעולה ויכול לעזור לדעתי (אומרים שזה משפר חילוף חומרים)
אולי תנסי לעשות שינוי גדול בתפריט פשוט להחליף את רוב מה שאת אוכלת למשך שבוע ותראי אם זה עוזר. במיוחד אם יש פחמימה מתוקה כלשהי שאת אוכלת כל יום באופן קבוע- תחליפי במשהו אחר.
לידור פשוט תשחררי.
ידוע שהק”ג האחרונים מתקשים להיפרד מהגוף אבל תיזכרי בדרך שכבר עשית ובהישג. אז לוותר עכשיו? ממש לא. נסי אולי לעבור לתפריט כריכים ממוסגר רק כדי לרענן לך את התפריט ואולי ילך מהר יותר.
היי לידור,
משפט שהלכתי איתו במשך כל התהליך, שאיה המנחה שלי אמרה באחד המפגשים:
השומן בגוף הוא כמו השומן בכיריים. אם מנקים אותו ישר כשהוא נדבק – יורד בקלות. אם מחכים עם זה – יותר קשה להוריד אותו.
לכן, השומנים “הישנים” בגוף יותר קשים להסרה מהשומנים “החדשים”.
צריך להידבק לתפריט שנוח לך איתו, להקפיד עליו 100% ללא חריגות והתוצאות יגיעו.
לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן, לפעמים זה יותר מהיר.. כזה הוא הגוף שלנו :שמח1:
מנסיון אישי. הייתי בדיוק במצב שלך ירדתי 10 קג' וכמעט הגעתי למשקל היעד. והמשקל נתקע למרות הספורט ולמרות ההקפדה על התפריט. החלטתי לעזוב את חלי ממן. ולמרות שהקפדתי על תזונה העליתי לצערי 11 קג'. אל תוותרי