חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם, לא הייתי בפורום מלא זמן, אני בתוכנית כבר ממאי וירדתי 14 קילו(יש מצב שעליתי 2 קילו). אבל החלטתי להיכנס לפורום כי אני ממש צריכה ניעור וחיזוק גם יחד.
    אני כבר פעמיים לא הלכתי לקבוצה כי בעלי עבד עד מאוחר, אני עם 2 סוגי אנטיביוטיקה בעקבות חיידק בקיבה ואני “חוגגת” על הדרך
    אני חייבת לחזור לתוכנית ופשוט לא מצליחה, אני לוקחת אוכל מסודר לעבודה ועד אחר הצהריים הכל נהדר ואז אני מגיעה הביתה ומתחילה להשתולל :מבולבל:
    איך עושים את זה??!! חייבת לחזור!! איך אתמודד עם העלייה בשקילה?? :סחרחורת:
    אני מקבלת מלא מחמאות ואני רוצה להמשיך
    אנא עזרתכם :לאמבין: :המום:

אלמוני
    לא פעיל

לא להגיע למפגשים – טעות
    לחגוג כתירוץ לחיידק בקיבה – עוד טעות
    החיידק בקיבה (הליקובקטר?) מטופל ע”י אנטטיביוטיקה (או “קוקטיל”) ואין סיבה לטפל בו ע”י אוכל. להיפך – דוקא במקרה הזה יש מאכלים שיש להימנע מהם וכדאי להקשיב לרופא.
    בעבודה אין לך בעיה ואת מדווחת על אוכל מסודר וארגון למופת… ואז את מגיעה הביתה ומתחילה להשתולל. תכיני סיר מרק שיהיה זמין וחם, מבטיחה לך שיהיה טעים ומשביע יותר מכל השתוללות אחרת.
    והכי הכי חשוב – בכל מצב להגיע לשקילה, עצם ההשתתפות בקבוצה כבר תחזיר אותך למסגרת.
    אורית – לחזור לפורום :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

הבטחתי עידכון, אז הנה זה בא אחריי 3 שבועות שלא הייתי בקבוצה עלית 1.100 ק”ג, וואלה לא נורא ציפיתי שזה יהיה יותר גרוע. אני מאתמול חזרה בתוכנית ומלאת מוטיבצייה :שמח2: :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות