היי רציתי לשתף את כולכם בתחושות לא קלות בחיי אולי אני יוכל לשאוב כוחות ממכם מאנשים כמוני אני בתהליך של ירידה ואני יורדת אך לאט הבעייה המרכזית היא חבר שלי אהבה שלי של כשנה וקצת אני אוהבת אותו המון ומאז מתמיד המשקל לא מוצא חן בעיניו יש הערות ממנו ולעיתים גם הרבה קושי ביחסים האינטימים הוא מחכה עדיין רק מראה סימני הרפיה אני לא רוצה שזה יגמר ירדתי אומנם אני עדיין בתהליך ואין לי ספק שאצליח השאלה היא האם הוא מדמיין מישהי אחרת הוא פוגע בי בדרכו אני לא רוצה לעזוב ולא להעזב קשה לי ורע מאוד כרגע יש כמו “אולטימטום”של זמן אחרון לתוצאות איכותיות יותר קשה לי מאוד.
אני חושבת שהוא צריך לתמוך ולעודד אותך ולפי מה שאני רואה את רק יותר מצוברחת.
במידה ואת איתו כבר שנה..האהבה צריכה להיות מעל המשקל,משקל הוא רק שולי ואפשר תמיד לשנות,לדעתי תדברי איתו תגידי לו שלא מעודד אותך שהוא מעיר לך הערות ושזה גורם לך לחששות ושבמקום יעודד ירים ויגרום לך לחייך.כי זה מה שיעזור לך ויתן לך כוח רצון ומוטיבציה.
בכל מקרה זו רק דעה שלי.
היי אני..
הייתי מחבקת אותך חזק וחזק וגורמת לך להבין שאת מדהימה בזכות מה שאת ולא בזכות המשקל שלך…
הייתי מפזרת עלייך אבקת קסמים רק כדי שתדעי שמשאבת הכוחות נמצאת אצלך ולא אצל אף אחד אחר…
הייתי מבקשת ממך לחשוב על הקשר שלך עם הבן זוג..האם הקשר עוזר לך או לא…ולקבל החלטות בנוגע לכך..התהליך שאנו עוברות לא פשוט ואנו זקוקות לכל פיסת תמיכה..
בהצלחה