מכינה חטיפי אנרגיה מאגוזים, תמרים, טחינה, שומשום ועוד דברים טובים. למישהו יש רעיון איך ל”הדביק” את העיסה? שלא יתפרקו לי…
ראי מתכון למשהו דומה בפייסבוק של אתי ימין. לא ניסיתי, אבל נראה טעים מאוד!
!
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך