בוקר טוב!
לגבי דייסת קוואקר, למנה אחת בשבילי- כמה כפות צריך לשים לפני בישול מהקוואקר? ואיך להכין עם חלבמים ומה הכמויות ומה עוד אפשר לשים? אשמח לקבל תשובה :))
אם הכוונה בתור ארוחת בוקר-
אז 3 כפות (כמנת פחמימה) וכוס (חד פעמית) של חלב 1% כמנת חלבון גבינה.
(אני מוסיפה עוד קצת מים (בערך רבע כוס) כדי שיראה יותר (ולטעמי זה לא פוגע בטעם)).
את כל זה מבשלת בפינג'אן על הגז עד שמגיע לסמיכות שאת מעוניינת בה.
אני ממתיקה עם שקית סוכרזית ומוסיפה קינמון…
אבל אפשר גם לגוון בדרכים אחרות – למשל להוסיף קצת תרכיז דיאט בטעם החביב עליך..
2 כוסות מים / חלב 1% שומן
2 כפות קוואקר
כף סוכר / ממתיק לפי הטעם / מלח מה שאת אוהבת
מבשלים אד רתיחה
0.5 כפית חמאה בשביל הטעם
יש המוסיפים צימוקים רכים
שאישרנו לילה במים חמים