חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם וחג שמח!
    חזרתי מחופשה מדהימה שבה ניצלתי את הארץ היפה שלנו לטיולים ועוד טיולים ועוד ועוד..:)
    תקופה לא פשוטה, עם המון פיתויים, סעודות רבות..
    העצות שלי(לאור קריאת ההודעות) הן כדלקמן:
    1. תוכנית רגילה לחלוטין, 6 ארוחות כל 3 שעות, בלי קיזוזים וצומות.
    2. חשיבה חיובית וביעור רגשות שליליים..
    3. המון מים.
    4. המון פעילות גופנית.
    5. ניקוי הבית מידידים לא רצויים..
    6. הכנת תבשילים חינמיים ואוכל טעים בתוכנית..
    7. חזרה לקבוצה שבוע הבא כדי לקבל כוחות(לא לנסות “לתקן” לבד..)
    8. קבלה עצמית ומודעות שאנחנו אנושיים וכל אחד עשה כמיטב יכולתו ואם לא, אז להפיק לקחים וליישם בעתיד..:)

נ.ב – מצרפת לכם תמונה מאחד הטיולים, חניון דבורה, נחל גילבון עד לירדן ההררי, 12 קמ של כבוד !!! סגרתי מעגל עם המסלול הזה…פעם אחרונה שהייתי שם לא הייתי שמנה משוקמת וגם לא מעשנת לשעבר, הייתי בן אדם אחר..האוויר שנשמתי הפעם והתחושות הפנימיות שליוו אותי היו שוות כל בורקס או המבורגר שאי פעם אכלתי !!! אין על התחושה הזו !! המבט הכעוס בתמונה שייך לבחורה צעירה שעישנה ואיפרה עליי, קטעה לי את הפסטורליות של המנוחה בצל המפל..אבל שום דבר לא יהרוס לי את הטעם המתוק שבפה, אני גאה בעצמי !!
    בהצלחה, נפגש במימונה אצל חלי

אלמוני
    לא פעיל

באמת מאוד התגעגעתי לנוכחותך כאן, כי בדרך כלל כמה פעמים ביום ניכנסת בכדי לקבל כוחות ולא היית אבל החברה כאן פשוט נהדרים אחד אחד.
    יכולה לומר שאני מזדהה איתך במאה אחוז מבחינת ההרגשה ששום דבר לא שווה את הדבר הזה.
    לא אוכל, לא מתוק פשוט כלום, ההרגשה של איך שניראים היא פשוט בעננים.
    כך מרגישה.
    לצערי לא אוכל אני להגיע למימונה מפני שעושה בעצמי, למשפחה וחברים, אבל מה שיכולה לומר,
    שאצלי הכל עשיתי במו ידי, איזה 15 סוגי עוגיות, עוד כמה עוגות טעימות, שאפילו “לק” לא נגעתי מאלה או מאלה, ומופלטת שאעשה בערב, אבל ההרגשה הטובה שלי היא שכשיבואו האורחים, לא רק יתפעלו מהעוגות והכל טוב שמונח על השולחן, אלא גם מהמארחת שניראת טוב. חחחחחחחחח
    זהו בערך ברוכה השבה
    רינת…

אלמוני
    לא פעיל

גאה בך מאוד על ה-12 ק”מ האלה!!אני מכירה את ההרגשה של אחרי ואין עליה..הרגשה של ניצחון!! ואני מאחלת לך שתסיימי עוד הרבה מסלולים כאלה כי קטן עליך:):)

חג שמח יפתי!!

אלמוני
    לא פעיל

מישהוא אולי יודע אם איה פנויה?
    החלטתי לאזור אומץ ולשאול
    חג שמח חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל כיף לראות אותך ואת פשוט נראית נפלא (כמו תמיד…). את פשוט מודל לדוגמא וחיקוי – אין עליך!!!!! אז אני מהאנשים שקצת פחות אפשר לקחת מהם דוגמא (בעניין הספציפי הזה)ובאמת רציתי לדעת, יש משהו שניתן לקזז או באמת כפי שאמרת לחזור לשיגרה כאילו (ואני מדגישה את הכאילו) לא קרה כלום????

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות