חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,אני לא מוצאת את ההודעה הקודמת שלי.
    אז אחרי שכתבתי פה שאני מאבדת את זה ועליתי הרבה מעל משקל היעד – התאפסתי על עצמי וחזרתי לתלם.
    אחרי שבועיים הורדתי משהו כמו קילו וחצי +- מה שהביא אותי לחצי קילו מעל משקל היעד. אין צורך לציין שהייתי המאושרת באדם ! אממה.. יום השקילה שלי בדר”כ הוא חמישי. נשקלתי ברביעי ושמחתי לגלות את הבשורה.
    בחמישי לא נשקלתי כי לא הייתי בבית ונשקלתי בשישי ליתר ביטחון וגיליתי שעליתי 400 גרם! ביומיים!! :המום: :המום: :המום:
    טוב הרגעתי את עצמי שזה לא הגיוני כי שמרתי כל כך טוב!! והקפדתי כל כך :עצוב: ובכלל , ביומיים אפשר לעלות משקל כזה?
    נשקלתי היום סתם בגלל הלחץ והמשקל נראה גבוה אפילו יותר!
    אני ממש בלחץ כי אני באמת ממש משתדלת לחזור לתלם כי אני לא רוצה לחזור להיות מה שהייתי.לא רוצה! ובקושי יצא לי לאכול בשבוע הזה של הלימודים אז אני לא מבינה איך זה קרה? אני ממש מסודרת וכשאני מסתכלת על עצמי אני לא רואה עליה אלא להפך רואה שחזרתי קרוב למשקל היעד לפי הגוף – הצדדים נעלמים הבטן חזרה להיות שטוחה..
    זה אפשרי לעלות כל כך הרבה בכמה ימים בודדים שלא הייתה בהן חריגה משמעותית והמותרת הייתה גם היא שפויה לחלוטין? הרי גם אם כביכול אכלתי שתי מותרות לפי רעיון השמירה הייתי אמורה להשאר באותו משקל ולא לעלות (אם כל השאר היה לפי הספר)
    הגיוני?לא הגיוני? עצות להבא?תודה!

אלמוני
    לא פעיל

כתבת שלא אכלת הרבה שבוע – ״בקושי יצא לי לאכול בשבוע הזה״

השאלה אם אכלת כל שלוש שעות או החסרת ארוחות!?
    הגוף שלנו הוא לא מכונה ואנו לא יכולים למדוד כמה נכנס לאן הלך ולאיזה מקום וכמה יצא ?!

הכי חשוב ! סבלנות ולהוריד לחץ
    המשקל הוא לא מדד יחידי
    אמרת שאת רואה שינוי בגוף וזה מה שחשוב

קראתי מאמר שלחץ משחרר קורטיזול שגורם לצבור שומן ולא לשחרר השומן
    ואני משתדלת באמת להוריד לחץ מכל נושא האוכל ולקחת את הדברים העקריים

לשתות
    לאכול כל שלוש שעות
    ולהשתדל לא לחרוג

אנחנו ביום שני
    תמשיכי בתכנית רגיל
    וחכי לראות מה קורה בשקילה של יום חמישי

אלמוני
    לא פעיל

להישקל פעם בשבוע ביום קבוע, בשעה קבועה עם בגדים קבועים!!!
    אם מישהו ישים לך מול הפרצוף עכשיו עוגת שוקולד מדהימה את תתפתי לאכול אותה מיד??? לא! כי את בתכנית, את במסגרת ויש חשיבות לכללים של המסגרת, אז למה את מתפתה להישקל כל יום בצורה שגורמת לך כ”כ הרבה נזק?
    השקילות היומיות האלה כמעט מוציאות אותך מדעתך ובמקום להתעסק בעיקר שהוא הפן הבריא של התהליך (למשל שימי לב איך כתבת בשיא הנונשלנטיות “בקושי יצא לי לאכול בשבוע הזה של הלימודים” שזה מאד מצער) את מתעסקת בטפל. אין משמעות לשקילה יומיומית ולכן הניסיון לנתח את התוצאות של השקילות שלך מיותרות.
    כשתחליטי שאת באמת חוזרת לתלם (כלומר אוכלת כמו שצריך לפי התכנית כי גם אי אכילה גורם לעלייה במשקל!) אז אני מקווה שתביני גם שיש חשיבות לשקילה יחידה פעם בשבוע במועד קבוע כדי שזה יהיה הרפרנס היחיד שלך! אם עלית במשקל אז או שלא הקפדת מספיק או שגורמים אחרים השפיעו עלייך באותו יום/שבוע ותצטרכי לחכות שבוע שלם כדי לראות אם הצלחת לתקן… אין טעם לעלות על המשקל שוב פעם יום למחרת כי זה פשוט פוגע בתהליך, צריך ללמוד להתאזר בסבלנות לשבוע אח”כ. את תראי שבאופן הזה יהיה לך הרבה יותר קל להקפיד על המסגרת כי הרפרנס שלך למשקל יהיה יציב ולא יבלבל אותך ולא יגרום לתסכולים ולחץ כמו שאת נמצאת בו עכשיו!

אלמוני
    לא פעיל

אייליקוש ותלתן נתנו לך עצות מצוינות שמתבססות על ניסיון.
    מה אכפת לך לנסות את עצותיהן? הרי דרכך לא ממש צלחה ואין לך מה להפסיד כאן 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות