התחלתי את התהליך לפני חודש בערך,
מאד מעריכה אותך שאת בסבבה עם זה שעלית – ושאת לא נשברת אלא ממשיכה.
אני קניתי לכריך צהרים שניצלוני עוף לא מוכנים, אפיתי בתנור מעט זמן עם קצת תיבול, כך שיצא פריך מבחוץ ורך מבפנים,
אם יש לך מחבת פסים – עוד יותר טוב,
וכשרציתי סנדוויץ' – פשוט שלפתי מהתבנית כמה כאלו, עם קצת חומוס על הלחם, ירקות מאודים, (שאני שמה במיקרוגל לכמה דקות במקום לשים תבנית ושמן, פשוט ככה במיקרו וזה יוצא רך וטעים – ואפשר להקפיא!) והנה.
אפשר גם טונה עם ביצה, זה טעים… ומלפפונים.
מוצא חן לך? :לאבטוח:
בהצלחה!