חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חייבת לפרוק משהו. ירדתי הרבה במשקל כבר 22 קילו בתחילת הדרך עשיתי תוכנית ואם הזמן התחלתי להוריד אוכל מהתפריט, כבר הרבה מאוד זמן אני אוכלת מן מעט משהו כמו 600 קלוריות ביום. והגעתי לשמירה! היום לאחר שעליתי 4 קילו בגלל הבולמוסים של אכילה מוגברת ובגלל החסך של החוסר אוכל החלטתי שאני חוזרת לתוכנית ואני אוכלת כל מה שרשום בתפריט למרות שאני מרגישה מפוצצת. החשש היחיד שלי שעכשיו אני יעלה במשקל והחשש השני שלי הוא הבושה להגיע לקבוצה ולראות שאני עולה במשקל למרות שאני אוכלת תוכנית אני צריכה עזרה, תמיכה משהווו :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

היי שני,
    הגוף צריך זמן להתרגל לכל שנוי שנעשה בו. אם בעבר קיצצת מהתפריט הגוף קלט את החסך ו”פירגן” לך בירידה (ואני בטוחה שדי מהירה) במשקל. אבל מן הסתם הגוף מפרגן אבל לא באמת, הוא נלחם בכמויות הזעירות שהכנסת אליו עד שהוא נשבר ומשם מגיעים לבולמוסים האלה שהביאו אותך לעליה.
    עשית צעד מצויין בחזרה לתכנית, עכשיו תעשי תכנית כהילכתה ותני לגוף את הזמן שלו להתרגל, אולי בהתחלה תראי עליה, אולי רק עמידה במקום… אבל תוך שבועיים-שלוש הגוף שלך יבין עניין ויתחיל לפרגן לך באמת.
    יותר חשוב מהירידה כרגע היא להכניס את הגוף לתלם, לשגרה של אורח חיים בריא, עם כמויות שפויות ומספקות, 6 ארוחות מזינות ומנה מותרת פעם בשבוע שמותר לך בלי נקיפות מצפון, אל תוותרי על שום דבר שמגיע לך בתכנית הזו!!!! כי כשהגוף יהיה מאוזן כבר תרגישי יותר טוב כי גם אם לא תרדי בתור התחלה, אני מאמינה שהשגרה והסדר יעשו לך רק טוב 🙂
    שיהיה בהצלחה ושבוע טוב וקל :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות