חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכולם,
    אחרי כמעט חודש של זניחת התוכנית ואטרף של אוכל מה שהוביל לביצבוץ של הכפלים שכל כך שמחתי להיפטר מהם, אני שמחה לבשר שזהו היום השלישי שחזרתי לתוכנית. זהו היום השלישי שאני מוצאת את עצמי עושה רשימות של ארוחות ותפריטים.
    אני רוצה לפנות בעיקר לכל הבנות שהגיעו כבר לשמירה: אנחנו לא רוצות לחזור לשם !!!!, עבדנו כל כך קשה ולפעמים אנחנו מאבדות את זה בשביל מה? בשביל שוקולד? בורקסים? עוגות? ושאר מיני פיתויים? ואני לא מדברת על חתיכה לנפש אלא על חתיכת התפרעות… לא שווה את זה!!! היה לי חודש נוראי שאכלתי כנראה את כל ה”דברים האסורים” שנמנעתי מהם בכל תהליך הירידה ואני אגלה לכם משהו אפילו לא נהנתי, זה היה סתם אטרף.
    לפעמים בקבוצות הייתי רואה אנשים שחוזרים פעם שניה ושלישית לקבוצה אחרי שכבר הגיעו לשמירה והעלו הכל בחזרה, לא הבנתי איך זה יכול להיות וחשבתי שלי זה בטוח אבל בטוח לא יקרה, אבל זה התחיל לקרות ואני שמחה שהתעוררתי בזמן ועכשיו אני צועדת קדימה (יותר נכון אחורה) אל עבר מישקל השמירה שכל כך נהניתי להיות בו.
    ולסיום כמה טיפים:
    1. זה הדבר שעורר אותי… בכל שלב של הירידה דאגתי להעיף מהארון את הבגדים שכבר רפפו כך שבסוף נשארו לי הבגדים שהם בדיוק במידה שלי ועכשיו שהתחלתי לעלות במשקל(וכמובן שלא נישקלתי על מנת לא לראות את האמת..) הבגדים לא שיקרו ואין לי את האופציה ללבוש משהו רחב יותר כדי שאוכל לגדול בתוכו.ואז התעוררתי!!!!
    2. בנות, כל עוד יש לכן את האופציה (לא כולל תירוצים) אל תעזבו את הקבוצה במיוחד אלו שהגיעו לשמירה, זה כלי אדיר להישאר בתלם.
    המשך יום טוב לכולם ובהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי ענת,
    אין לך מושג איך אני מזדהה איתך, כל מילה שלך נכונה ואמיתית
    ואני עשיתי בדיוק כמוך עם הבגדים ועכשיו הכל צמוד ומגעיל אבל זה מה שנתן לי את הכוח לחזור לקבוצה.
    אין ספק שהקבוצה נותנת המון כוח וגם המחשבה של “צריכים ללכת להישקל אוי רק שאני לא יעלה” נותנת המון מטויבציה.

אין ספק שאחרי מה ואיך שרשמת תחזרי מהר מאוד לעצמך (וגם אני).

המון בהצלחה
    דורית

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות