- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
19/04/2009 בשעה 11:12 #87015אלמונילא פעיל
היי לכולם..
החג נגמר ! חזרנו לשגרה ! איזה כייף! אני מזכירה לכם שחשיבה חיובית היא חלק בלתי נפרד מתהליך המעבר לתזונה בריאה יותר.
אנו יכולים לעמול קשה, להשקיע כסף רב בקניית מוצרי בריאות, להתאמץ בהכנת ארוחות מאוזנות. אך כמה יועיל שינוי זה לבריאותנו? אם נמשיך “להרעיל” את עצמנו באמונות שליליות לגבי גופנו ותפקודנו? כמה נוכל להפיק מזה אם נהיה כפייתיים? אם נייסר את עצמנו על כל “עבירה” קטנה? הרגשות שלנו משפיעים על הביוכימיה של הגוף לא פחות מהמזון שנכנס לתוכו – לכן הכרחי לעשות את המעבר מאוד בהדרגה, בצורה רכה ואוהבת. אם באופן חד פעמי לא הצלחנו להתאפק ואכלנו “רעל” – אז לפחות שלא נוסיף אליו את רעל רגשות האשם, שהוא לא פחות מזיק.
אכלתם בפסח, נהניתם מהמופלטה, מהמצות? – שיהיה לכם לבריאות! תבטחו בגופכם שאם אתם מזינים אותו באהבה יום-יום, הוא יוכל להתמודד עם ה”חטאים” הקטנים מדי פעם. למחשבות חיוביות השפעה גדולה על מערכת העיכול שלנו.אני השבוע תולה על המקרר בבית את התפילה הבאה מפי הרבי נחמן מרסלב….זהו תפריט חזרה לשגרה שלי..
“אלי היקר, למדני להתחיל מחדש –
לחדש עצמי יחד עם הבריאה,
כפי שבורא אתה כל יום מחדש.
הראיני כיצד להשתחרר מאילוצי הרגליי,
מכבלי חוסר בטחוני, ומאזיקי חרדותיי המופרכות.למדני, אלי היקר, להתחיל מחדש –
לשבור את דפוסי האתמול;
לא לומר איני יכול – כשיכול אני;
לא לומר אינני – כאשר הנני;
לא לומר שתקוע אנוכי – בשעה שחופשי אני לחלוטין.”שבוע קסום, מצפה מכולכם להגיע חזרה לקבוצה השבוע בכדי לקבל כוחות ולהתחזק !
בהצלחה11/04/2019 בשעה 19:04 #87016אלמונילא פעילהתפילה פשוט מדהימה!
כל מילה ומילה שם מיוחדת ובעלת כוח ועוצמה…
אני מסכימה איתך בכל מילה ומילה ומקווה להתחיל את התוכנית בדיוק כמו שהייתי בשבוע הראשון של התוכנית.
תודה
11/04/2019 בשעה 19:04 #87017אלמונילא פעילאיה היקרה,
כמה במקום הם דברייך הנבונים והאמיתיים. קראתי בשקיקה כל מילה מתוך תקווה שאצליח סופית להביס את רעל המחשבות השליליות. נכון, הם האוייב האמיתי שלנו (ושלי בפרט) שמעכב, שמפיל אותנו במהלך התכנית. אין מקום יותר למחשבות שליליות והרסניות – קדימה לתכנית במלוא המרץ.
מודה לך כל כך על הפנינים המדהימות שעימם את מחזקת אותנו,
יום מקסים לך וחיבוקים
הילושי11/04/2019 בשעה 19:04 #87018אלמונילא פעילהייתי מצטרף לחשיבה החיובית שלך. אבל לפעמים לא משנה כמה אתה רוצה לחשוב חיובית אתה עדיין לא יכול כי יש משהו שמפריע באמצע. לכן גם לאדם האופטימי ביותר יש את הרגעים שבהן גם האופטימיות שלו יורדת ומתחלפת בעצב ואכזבה.
11/04/2019 בשעה 19:04 #87019אלמונילא פעילחזק ונכון
11/04/2019 בשעה 19:04 #87020אלמונילא פעילאני אקח את התפילה הזאת ואנסה לאמץ אותה ליבי. נראה אולי היא תעזור לי קצת. למרות שיש לי ספקות..
11/04/2019 בשעה 19:04 #87021אלמונילא פעילאילה מאתמול אני רק חובת על המשפטים הללו איזה כיף חזרנו לשגרה זה כבר מאחורנו אולם לא הייתה ירידה בחג אך גם לא עלייה ואני שמחה על כך אבל מאתמול אחרי הקבוצה ולאחר קריאת ההודעה אני במנטרה של הקיץ הזה נלבש לבן זה מסמל כל כך הרבה דברים חיוביים והחלטתי להמשיך לצעוד אם משפט זה תודה על ההודעה המרעננת שמכניסה אותי ישר שוב לתלם של התוכנית
שיהיה לכולנו שבוע מדהים אם המון הצלחות הילה
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.