חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם אני הצטרפתי היום לפורום בזכות כוכבית שאמרה שהוא מעניק המון כוח, אני זקוקה לואני בתוכנית כ-3 שנים עם הפסקה של חודשיים ירדתי כ- 17 ק”ג בשנה הראשונה אך לאחר מכן התחלתי לזייף למרות שאני מגיעה לקבוצות אני מורידה 200 גרם מעלה 900 גרם וכך ממש גלגל ועליתי כ-7.900 מאוד מתוסכלת לא טוב לי עם איך שאני נראית חזרתי לתוכנית כבר 3 שבועות אבל לא באמת מבצעת לא יודעת איך להיכנס בכל הכוח אני רוצה לציין שאני מאוד רוצה לרדת אבל לא באמת עושה אז אשמח אם אקבל כוח וטיפים איך אני השבוע יורדת לפחות ק”ג חייבת לעצמי ובמיוחד להרגיש טוב עם עצמי

אלמוני
    לא פעיל

זה פשוט לעשות.. כמו בהתחלה ..כשהיו עליך עוד 17 ק”ג ..
    עם רצון עז לרזות..
    אל תצפי מעצמך להרבה, כדי לא להתבאס נסי לשאוף לחצי קילו.. ואם יותר..מעולה..כל גרם מבורך..
    🙂

בהצלחה !

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף שהקשבת לי.
    את גדולה.
    משום שחזרת לקבוצה.
    משום שאת לא מוותרת!
    משום שאת בדרך הנכונה,
    משום שאת רוצה שהשינוי יחלחל וייכנס ללו”ז…
    כל הכבוד!!!!!!!!!
    אז אל דאגה…
    אנחנו כאן איתך… כאן בפורום ובקבוצה.

אלמוני
    לא פעיל

אורטל יקרה,
    אם את כמוני מחובבי המטבח… תכיני ירקות בכל מיני אופנים. יש לך מתכונים באתר. אני משדרגת סנדויצים עם פטריות צלויות, חצילים ופלפלים צלויים.
    אני מתכוונת להכין ליום שישי כמו שירמיהו אמר בקבוצה- את כל התפריט ממתכוני חלי…
    נכון להיום, מבלי לשים לב הילדים ובעלי אוכלים עוף עם שומר ומלקקים את האצבעות ולו הייתי מספרת להם שאין בתבשיל שמן- הם לא היו מאמינים. כי יצא מה זה טעים שחבל על הזמן..
    צרי קשר למייל: [email protected]

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות