חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איך חוזרים למסלול אחרי העדרות של שנה ומשהו עם עליה מאודד משמעותית.אני מנסה לחזור לתפריט (הייתי 1200 )אבל לא מצליחה ב100% אני יודעת שאני לא מקפידה על שתיה מרובה במיוחד בימים שאני עובדת. הורדתי כמעט לחלוטין את העוגות והנישנושים. אבל עדין קשה ובנתיים עולה.יש ימים שאני מאוד רעבה ומפחדת להכנס לבולמוס אכילה אני מנסה להסיח את דעתי ע”י פעילויות שונות אכילת ירקות פרות.איך חוזרים?

אלמוני
    לא פעיל

פשוט להתחיל,
    את רוצה לרזות? אז תעשי תכנית. תאכלי את הדף, תחזרי על יסודות התכנית. תחזרי לקבוצה.
    לא משנה כמה זמן עבר, לא משנה מה עלה,
    לחזור לתלם!
    אין דבר קשה, אנחנו עושים את זה “קשה” כי לא נוח לנו.
    אף אחד לא אמר שזה פשוט, זה תהליך.

אל תנסי, תעשי,
    מקסימום.. תצליחי 🙂
    בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הקשיים הם רק בראש… כמו שדלית אמרה – קשה זה כשלא נוח לנו..
    כל אחד יכול להחליף את ה'תקליט' בראש לתקליט אחר..
    זה מה שאני עושה שמקל עלי ועוזר לי לא לתרץ שקשה לי:
    1. למלא 2 בקבוקים של 1.5 ליטר באופן קבוע בבוקר או ערב לפני ולדאוג שיהיה לידי כל הזמן בקבוק.
    2. לתכנן את היום שלי. מספיק לתכנן 3 ארוחות עיקריות והשאר כבר לא קריטי כי מדובר בפירות ומאכלים שהם בדר”כ זמינים..
    3. לדאוג לעצמי למצרכים שאני צריכה לתוכנית.
    4. לרשום כל ארוחה – מה אכלתי ומתי אכלתי. קניתי מחברת במיוחד למטרה זו והיא מלווה אותי לכל מקום.
    5. ואולי זה הכי חשוב – להשתחרר ממה שהיה. להסתכל אך ורק קדימה לעבר המטרה.. להגדיר מטרה חדשה, התחלה חדשה.. ופשוט להתחיל.
    גם לי יש עבר לא קטן של הצלחות וכשלונות – רק אחרי שמתחילים באמת מחדש – מצליחים!
    בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי אורית..
    הדבר שהכי מחזיר אותי לתוכנית..זה תוכנית חלי ממן של 100% מדוייקת עם הרבה מאכלים טעימים ושווים…שאני מכינה ומשקיעה לעצמי…והכי חשוב..הרעל בעיניים שאני מחדירה לעצמי בכמויות שפויות כל דקה…על ידי זריקות מוטביציה אישיות…נסי את זה..זה עובד !!
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות