הוצאתי היום חזה עוף בכדי להכין בערב , אין לי כ”כ זמן להקפיץ על מחבת או לבשל והייתי רוצה מתכון מהיר לחזה עוף עסיסי ולא יבש לאפיה בתנור . יש למשהו רעיונות ? תודה 🙂
במחבת לשים ספריי שמן, להזהיב את חזה העוף משני הצדדים. להעביר לצלחת ולתבל במלח ופלפל. לאותה המחבת להוסיף בצל ופטריות, מלח ופלפל. אפשר מעט אבקת מרק פטריות ולהסיר מהאש. לפרוש נייר כסף ולשים עליו את חזה העוף, הפטריות והבצל. לסגור ולאפות בתנור.
אני לוקחת חזה עוף מתבלת אותו בכף רוטב צילי מתוק ללא סוכר וזורקת לתנור בתבנית חד פעמית עם נייר אפייה/פרגמנט
יוצא רך רך ועסיסי בתנאי שאת מוציאה אותו בזמן רבע שעה עשרים דקות גג תלוי בתנור שלך
תודה על הטיפים ..לקחתי רעיונות מכל אחת מכן . השרתי את החזה עם לימון כשעתיים במקרר , לאחר מכן ריססתי עם תרסיס שמן , תיבלתי עם תבלין לעוף עטפתי בנייר כסף כל נתח ( לפי עצתה של אבישג – תודה ) , זרקתי לתנור 200 מעלות לחצי שעה ויצא עסיסי וטעים , פעם הבאה אשקיע יותר , תודה ויום טוב . :שמח1: