חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם
    זאת פעם ראשונה שאני עותבת פה בפורום אבל אני ממש זקוקה לעצתכם,
    אני בקבוצה של חלי ממן כבר חודש וחצי הולך לי ממש נחמד כבר ירדתי 5.400 ואני מאוד שמחה על כך,
    יום ד' הקרוב אני יוצאת עם עוד 5 זוגות חברים לצימרים עם הילדים,על בסיס א.בוקר ואת שאר הארוחות אנחנו עושים בעצמנו שרובם הולכות להיות על האש,אני יודעת שאני בחופשה ואפשר להכין גם דגים ומלא שיפודי ירקות,לקחת איתי פירות חטיפי אנרגיה ולחם קל,אבל אני ממש מפחדת להתפתות שם מהכל מה עושים? חוץ מלהוסיף את המנה המותרת שלי לאחת הארוחות פליז תנו לי עצות :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, שאפו על הירידה!
    בקשר לצימר- את צודקת לחלוטין- קחי איתך פירות, חטיפי אנרגיה, אולי קצת מעדנים/גבינה כחלבון גבינה לבוקר וכאלה.. גם כדאי שתדאגי שיהיה חלב 1%..
    אני במקרים כאלה לוקחת דף ועט וקודם לי במדויק מה אני מתכוונת לאכול וככה את יודעת בדיוק מה להביא וכמה ובראש את כבר יותר רגועה.. גם ברגע שתגידירי לעצמך שזה מה שאת אוכלת הסיכוי לחרוג נמוך יותר.
    פרט לזה מציעה לך לקחת פיתה קלה/ לחם קל- סביר להניח שארוחת הבוקר של לא תהיה עם לחם קל באמת אלא איזה לחם ששמו לו צבע מאכל.
    לגבי ה'על אש' כפי שאמרת- תדאגי לירקות ולבשר שמותר לך.. את יכולה להחליף בין ארוחות (לאכול ארוחת ערב הצהריים או להיפך- בהתאם למתי שיכינו את הבשר.
    ולא לשכוח-תשתי המון מים!
    והכי הכי הכי חשוב- תהני!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות